Campwerk | Bengt i Örkelljunga

Campwerk

Nu kan du på ett roligt, spännande och innovativt sätt resa så enkelt som möjligt. Du får möjlighet att upptäcka världen med små medel för en rimlig kostnad. Vi erbjuder olika varianter av taktält och tältvagnar för att det ska passa dig och dina behov. För korta vistelser kan man enkelt fälla upp tältet. Stannar du lite längre perioder kan en extra tältdel fällas ut och bli till ett härligt och rymligt vardagsrum. Med komfortbädden som består av en speciell skummadrass kommer du få en skön natts sömn. Tillbehör som exempelvis kök och markis går att köpa till.

För mer information besök Campwerks hemsida. Klicka här

 

 Välkommen till CAMPWERK.  

campwerk


ONROAD

campwerk economy

Tältvagn med stor säng. Snabb att ställa in, expanderbar, perfekt för nybörjare.

Tältvagnen Economy är det minsta tältet och det perfekta nybörjartältet. Med en golvyta på 9 kvadratmeter väntar en bekväm king size-säng att vila i efter dagens aktiviteter.

 


ONROAD FAMILY

campwerk family

Oavsett om det är en liten eller utökad familj har alla tillräckligt med utrymme att sova gott.

Denna tältvagn har ett huvudtält på 11 kvadratmeter för små familjer men kan utökas till 23 kvadratmeter för den lite större familjen. Huvudtältet kan delas upp i två separata sovrum.

 


ADVENTURE

campwerk adventure

Med Adventure taktält förvandlas ditt fordon till din egen husbil

Detta taktält fälls upp på bara några sekunder till ett bekvämt bostadsutrymme. Tältets placering på bilen är flexibelt och går att justera. Via stegen kommer du upp till en komfortabel madrass. Takfältet finns i två olika storlekar.


OFFROAD

campwerk offroad

Gör din tältvagn redo för hårdare terräng. Upphöjd och extra stabil för väg och terräng.

Terrängvagnen är idealisk för alla fordon och vägförhållanden i Europa. Den är utrustad med ett robust tält och ett stabilt AL-KO chassi. Dessutom får detta chassi en stabil specialkropp tillverkad av lätt aluminium och robusta komponenter i rostfritt stål. Tack vare den lätta aluminiumkonstruktionen väger OFFROAD-släpet från CAMPWERK endast ca 300 kg när den är tom.


 

 

 

 

Finansiering

Vi finansierar ert köp genom:
Finansiering

Nyheter/Aktuellt

Bengt i Örkelljunga

Besöksadress:
Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

Postadress:
Box 64, 286 21 Örkelljunga

Tel. 0435-555 00
Fax 0435-544 70
info@bengtiorkelljunga.se

Bengt i Örkelljunga

HRF Återförsäljare