Carthago

Carthago Van 
2019

Carthago Helintegrerad
2019

Carthago Halvintegrerad
2019

Carthago Prislista
2019

Nöj dig inte med kompromisser, utan unna dig en husbil från Carthago - en husbil som uppfyller de högsta kraven.

Carthago - mer än ett företag

"För dig som köpare betyder detta att du - oavsett vilken Carthago-modell du väljer - får samma förnämliga karosskonstruktion, samma tillförlitliga teknik och samma förstklassiga snickerier som i våra exklusiva liner-premiumklasser."
Karl-Heinz Schuler, grundare, ägare och vd.

Historien om Carthago som husbilsbyggare är en framgångssaga som tog sin början med campinginredda VW-bussar och som, via en period med alkovhusbilar, nu har lett fram till dagens ledande ställning bland halv- och helintegrerade husbilar. 

Men även om de olika modeller som tillverkats kan förefalla helt olika, har de grundläggande principerna varit desamma. Varje husbil från Carthago står - och har alltid stått - för högsta kvalitet, högsta bo-, sov- och körkomfort samt en finslipad och pålitlig teknik. Carthago har dessutom sin egen, för märket, karakteristiska design.

Alla de komponenter som gör varje husbil från Carthago till ett unikt mästerverk tillverkar vi själva - från den stabila karossen, de utvändiga lastluckorna, de hantverksmässigt gjorda snickerierna och mycket mer - och detta är grunden till vår erkänt höga kvalitet. Det är också tack vare detta som vi har lyckats överföra mycket av tekniken från våra lyxigaste modeller till våra mellanklassmodeller. Denna utveckling är nästan unik i hela denna bransch där de flesta andra företag har sitt ursprung i husvagnsbranschen - och har överfört husvagnstekniken till sina husbilar. 

Vi på Carthago är dock övertygade om att vårt sätt är det bästa sättet att uppfylla våra kunders högt ställda krav. Vi glädjer oss också att vi på Carthago, över hela Europa, kommit att bli något av en norm när det gäller både kvalitet och tekniska innovationer. 

Carthagos huvudkontor hittar du i nybyggda Carthago-City i Aulendorf, inte långt från undersköna Bodensjön. Här byggs de framgångsrika modellserierna highliner, chic s-plus och chic e-line medan bästsäljarna chic c-line och c-tourer, samt nya c-compactline, byggs i den moderna och högteknologiska fabriken i slovenska Odranci.

Resultatet av kombinationen av hantverksmässig produktion och moderna metoder kan du dock redan nu se i varje husbil från Carthago - som till exempel den föredömliga karosskonstruktionen med sin stabila och vridstyva konstruktion med optimal isolering. Denna konstruktion ger inte bara lång livslängd, utan gör också att du inte behöver störas av irriterande ljud ens vid körning på dåliga vägar. Och vet du någon annan tillverkare som har så stort förtroende för sin konstruktion, att han lämnar en 10-årig täthetsgaranti?

l denna teknik som används vid byggandet av våra husbilar, och alla de tester vi genomför innan en serietillverkning kan starta, har ett enda mål: Att du som kund ska vara nöjd. Att sätta kunden i centrum har alltid varit en av Carthagos ledstjärnor, både när det gäller kvalitet, design och innovationer - och detta i alla modellserier. 

 
Produktfamiljer

  Finansiering

  Vi finansierar ert köp genom:
  Finansiering

  Bengt i Örkelljunga

  Besöksadress:
  Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

  Postadress:
  Box 64, 286 21 Örkelljunga

  Tel. 0435-555 00
  Fax 0435-544 70
  info@bengtiorkelljunga.se

  Bengt i Örkelljunga

  HRF Återförsäljare