Carthago | Bengt i Örkelljunga

Carthago

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna på 0435-555 00 eller maila oss på info@bengtiorkelljunga.se

Nu lanserar vi för första gången möjligheten att boka ett videosamtal med våra säljare för att få en husbil eller en husvagn presenterad över telefonen!
Boka en tid genom att skicka ett mail till info@bengtiorkelljunga.se

 

Carthago husbil

Carthago Helintegrerad Broschyr 2022

Carthago Helintegrerad Prislista 2022

Carthago husbil

Carthago Halvintegrerad Broschyr 2022

Carthago

Carthago Halvintegrerad Prislista 2022

Carthago van husbil

Carthago VAN 2022

 

 

 

 

 

 

Husbilar från Carthago – välkommen hem

Vad är härligare än att sova i sin egen säng och känna sig som hemma på en resa? Att resa med en Carthago husbil är lyxigt resande i premiumklassen på fyra hjul!

Det spelar ingen roll vart vägen leder, när du köper en husbil reser du alltid komfortabelt, bekvämt och säkert både med våra premium halvintegrerade och med våra helintegrerade modeller.

Alla goda ting är tre!

Fiat Ducato

Fiat Ducato

Iveco Daily

Iveco Daily

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter

Fascinationen med premium- halvintegrerade husbilar

Dynamisk och bekväm – det är ju Carthago

De är som husbilarnas kupébilar – låga, flotta och dynamiska. Den slanka förarhytten förmedlar trygghet och gör husbilarna lättmanövrerade. Den flacka profilen på takförbindelsen optimerar aero-dynamiken och ger de halvintegrerade en känsla av sportighet.En attraktiv sidoaspekt: På grund av originalförarhytten på basfordonet är de halvintegrerade husbilarna alltid lite lägre i pris än de avancerade helintegrerade. T-modellerna är därför introduktionen till Carthagos husbilsvärld.

c-tourer T Lightweight/Komfort

Allrounden - Lättviktsmodeller med korta fordonslängder inom viktklassen 3,5 t och komfortbetonade modeller med upp till 4,5 t totalvikt

Nu kan du även få c-tourer på Mercedes chassi. Läs mer här...

 

 

chic c-line T

Fascinationen med Carthago premiumklassen: Elegans, komfort och extravagans

 

Fascinationen med premium-helintegrerade husbilar

Carthago kärnkompetens

Redan på långt håll fascinerar den individuella designen på Carthagospremium helintegrerade husbilar.  De utmärkta siktegenskaperna gör att man ser landskapet och trafiken utmärkt. När man kommit fram infinner sig den extraordinära rumskänslan. Det finns många anledningar varför vid det här laget var sjätte helintegrerad husbil i prisklassen från 85 000 euro som registreras är en Carthago. Gå in i världen för de helintegrerade premiumhusbilarna du också! Du kommer att uppskatta det generösa utrymmet i bodelen med den perfekt integrerade förarhytten. Utrymme är den sanna lyxen –njut av det när du bor och kopplar av framför TV:n, i köket eller i det separerbara omklädningsrummet. Och på natten välkomnar den bekvämt åtkomliga nedsänkbara sängen över framsätena eller de bakre sängarna med extra stora bäddmått och extra bekväm liggkomfort.

c-compactline Super-Lightweight

Den lättaste husbilen av de helintegrerade i 3,5-t-premium-klassen, fungerar bra i stadskörning tack vare 15 cm smalare utvändig bredd och kompakt längd

 

c-tourer Lightweight/Komfort

Allrounden - Lättviktsmodeller med korta fordonslängder inom viktklassen 3,5 t och komfortbetonade modeller med upp till 4,5 t totalvikt

 

chic c-line / chic c-line superior / chic c-line XL

Fascinationen med Carthago-linerklassen: Elegans, komfort och extravagans

 

chic e-line / chic e-line XL

Kronan i Carthago linerklassen: mer komfort, mer oberoende

 

chic s-plus / chic s-plus XL

Kronan i Carthago-linerklassen bakhjulsdrift med stark traktion 

 

liner-for-two

Rund loungesittgrupp bak med elstyrd TV-schäslong, unikt 4-rumskoncept

 

Carthagos premium DNA

Innovativt tänkande, blicken för detaljer, extravaganta lösningar och konsekvent utvecklingsfokus på stor praktisk nytta, den perfekta kombinationen av hightech-lättkonstruktionsmaterial , intelligent utförande och pionjäranda. Det är ingredienserna för vårt unika helhetskoncept för husbilar. De  är  djupt  rotade  i vårt  Carthago  premium-DNA. Det  båda sporrar  och  förpliktigar  samtidigt:  Carthagos  premium-DNA är vårt kvalitetslöfte till alla Carthago-kunder och sammanfattar det som kännetecknar alla våra husbilar. Och samtidigt uttrycker det vad som skiljer en Carthago från andra husbilar. Vår kärnkompetens är husbilar i liner-premiumklassen. För i varje utvecklingsoch tillverkningssteg använder vi oss av över40-års erfarenhet. Vi tycker att bara det bästa är bra nog för din komfort och säker-
het! Materialen vi använder, hopsättningstekniker och kraven på vikt och stabilitet har många likheter med flygteknik. Vi kan då erbjuda maximal hållbarhet och värde, säkerhet, skydd och komfort. Varje Carthago-husbil blir då till något alldeles speciellt. Varje Carthago är synonym med exklusivitet och kvalitet. Eller med andra ord står det för ”Das Reisemobil”.

 

Se filmen om Carthago Premium DNA på vår Youtube-kanal här:

 
Produktfamiljer

  Finansiering

  Vi finansierar ert köp genom:
  Finansiering

  Nyheter/Aktuellt

  2022-11-29 14:00

  Bengt i Örkelljunga

  Besöksadress:
  Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

  Postadress:
  Box 64, 286 21 Örkelljunga

  Tel. 0435-555 00
  Fax 0435-544 70
  info@bengtiorkelljunga.se

  Bengt i Örkelljunga

  HRF Återförsäljare