CI Husbilar | Bengt i Örkelljunga

CI Husbilar

Ci husbilar 2022

Ci Broschyr 2022

Ci Husbilar teknisk 2022

Ci Husbilar teknisk 2022

CI VANS 2021

Ci Vans Kyros 2022

 

Detta historiska märke har funnits i över 35 år, är ledande i Italien och väletablerat på den europeiska marknaden och har alltid presenterat banbrytande lösningar som gjort husbilen tillgänlig för alla. CI står för en konkurrenskraftig och tekniskt avancerad produkt men också för lång erfarenhet, stark personlighet och för att vara pålitlig och värdebeständig. Var du än ser logotypen, CI, kan du räkna med produkter av hög kvalitet och utmärkt service, ett omfattande servicenät med över 200 försäljningsställen och servicecenters runtom i Europa, pålitlighet och effektivitet tack vare kontinuerlig utbildning av säljkåren, kvalificerad och språkkunnig personal samt ett reservdelslager i Sverige.

Ci - MER VÄRDE FÖR DIN HUSBIL

En husbil är ett mycket viktigt köp. Med detta i åtanke, erbjuder Ci fordon som står för pålitlighet, säkerhet och hållbarhet och är konstruerade att stå emot tid och alla sorters väder. De möter alla internationella standarder, och genomgår kvalitetskontroller och säkerhetstester vid varje steg i produktionskedjan och innan leverans: avgastest, vägning, läckagetester, test av aerodynamik i vindtunnel och vädertester.

 

Skydd under utveckling.
Extreme Protection System konstruktionsteknik utvecklas ständigt och genom kontinuerlig forskning har Ci tagit fram EVO TECNOLOGY, en ny teknik som tillämpas på väggar, golv och tak och garanterar bästa skyddet för din husbil (gäller ej Kyros-serien).

 • Bättre värme- och ljudisolering.
 • Bättre skydd för väder och vind.
 • Större strukturell styrka.
 • Effektiv isolering i områden som har kontakt med utsidan.
 • Extra starkt underredsskydd mot väder och vind.
 • Mycket stöttålig.
 • Hagelresistent tak i glasfiber med Styrofoam isolering (Träfritt)
 • Väggar i glasfiber. Extruderad PVC av hög densitet: förhindrar inträngande av vatten till innerväggen. Styrofoam-isolering i alla väggar (Träfritt)
 • Golv med Styrofoam-isolering med skyddande glasfiberbeläggning på ovan- och undersidan för bättre värmeisolering och motståndskraft (Golvtjocklek 54 mm).
 • 6 års täthetsgaranti med Extreme Protection System.

 

All inclusive - Full med exklusiv standardutrustning,
Alla fordon i Ci-serien är standardutrustade med klimatanläggning, elektriska speglar, krockkuddar förar- och passagerarsida, farthållare, radioförberedd med högtalare och antenn, USB-anslutning, insektsdörr, stolsöverdrag, 5 st bältesplatser, LED-belysning, Seitz-fönster och Flex Space med ställbar sängnivå.

I serie Magis och Riviera ingår dessutom bodelsdörr med två centrala låspunkter och plisségardin i förarhytten.

Exklusivt för Ci-serien och konceptet All Inclusive är att i alla modeller ingår en förinstallerad 120 w solpanel och backkamera med integrerad skärm i backspegeln.

 

För vinterbruk.
För bättre komfort vid vintercamping är er Ci utrustad med Winter Pack (endast standard i Sverige och ej Kyros-serien) i vilket det ingår uppvärmd och isolerad avloppstank, uppvärmda utvändiga dräneringsrör, isolerat insteg, isolerade hjulhus, isolerande plisségardin, elektrisk golvvärme, ökad uppvärmning till 6000W och manöverenheten CP Plus. 

Ci är husbilen för dig som är camping-älskare!
Produktfamiljer

  Finansiering

  Vi finansierar ert köp genom:
  Finansiering

  Nyheter/Aktuellt

  Bengt i Örkelljunga

  Besöksadress:
  Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

  Postadress:
  Box 64, 286 21 Örkelljunga

  Tel. 0435-555 00
  Fax 0435-544 70
  info@bengtiorkelljunga.se

  Bengt i Örkelljunga

  HRF Återförsäljare