Fiat Ducato | Bengt i Örkelljunga

Fiat Ducato

Fiat Ducato husbil 2022

 

 

 

 

 

Fiat Ducato husbil 2022 katalog

 

"Bästa husbilschassi 2022" för fjortonde gången - TACK!

 

En annan framgång läggs till de många internationella utmärkelser som Ducato har fått: i år har Ducato återigen fått utmärkelsen "Bästa husbilschassi 2022" av tidningen Promobil.

Ducato har vunnit den prestigefyllda titeln för fjortonde gången i rad och har blivit utsedd till vinnare av läsarna av den ledande tyska tidningen för fritidsfordon, som har varit en viktig referenspunkt i över 25 år.
Titeln kommer återigen i år som en bekräftelse på det förtroende som kunderna har för Ducato-modellen som den perfekta utgångspunkten för deras fritid. Fiat Professional har i själva verket byggt upp en djup kunskap om fritidsfordon, specialiserat sig på produkter och tjänster för husbilar och alltid garanterat en maximal flexibilitet och frihet för sina kunder.

Ducato, som firade sin fyrtioårsdag 2021, fortsätter att bekräfta sitt ledarskap inom branschen, vilket visas av de över 700 000 europeiska familjerna som har valt Ducato som sitt husbilschassi.
Nya funktioner i den senaste Ducato MY 2021-modellen inkluderar nya avancerade förarassistanssystem (ADAS), nya motorer och nya inredningar. Kunderna uppskattar särskilt den 9-växlade automatväxellådan, som garanterar en avslappnad och behaglig körupplevelse, och det breda utbudet som baseras på den nya 2,2-liters Euro 6d-Final dieselmotorn med sina fyra effektnivåer: 120, 140, 160 och 180 HK.

3,5-TUMS KOMBIINSTRUMENT

Det splitternya 3,5-tums kombiinstrumentet, som hämtats från bilindustrins stil, erbjuder ett centralt digitalt område som är enkelt att läsa och som visar bränsle- och vattentemperatur, menyer och fordonets inställnings- och körinformation (hastighet, medelhastighet, osv.). En teknisk lösning som förbättrar förarens upplevelse.​​


SÄKERHET

Körkomfort, utmärkt sikt och en lämplig motor utgör de främsta säkerhetsfaktorerna. Ducato har dessutom de mest avancerade tekniska systemen för att se till att du kan behålla kontrollen även i extrema förhållanden.

Läs mer om säkerhetsutrustningen här...


PROJEKTERAS MED HUSBILSTILLVERKARE

Ducato, som fötts ur erfarenheten med ett flerårigt samarbete med de bästa europeiska husbilstillverkarna, är den perfekta föreningen mellan chassi och bodel. Alla dessa fabriksinställningar som underlättar omvandlingen, ett specifikt elsystem för en bättre pålitlighet och en förarhytt med förstärkta stolpar och ett förklippt tak för att erbjuda maximal kvalitet för alla utförande.


BREDARE SPÅRVIDD BAK

Den bredare spårvidden bak (1 980 mm, best in class i sin kategori, 190 mm mer än standardspårvidden) ger en bättre stabilitet och ökar det tvärgående utrymmet för bodelen.


SPECIALCHASSI

Specialchassi är “spjutspetsen” hos Fiat Professional husbilsbaser. Det är lägre och möjliggör en mer bekväm och stabil körupplevelse. Det är också lättare, vilket ökar nyttolasten för bättre hantering och mer utrymme för bodelen.​


FJÄDRING

McPherson främre fjädring med oberoende hjul, standard krängningshämmare fram och bak. Förstärkt fjäder speciellt utformad för användning på husbil. Beroende på typen av modell erbjuder Fiat Ducato-fordon bakre fjädring för stel hjulaxel med paraboliska bladfjädrar som är specifika för husbilar, lättare fjädringar med samma prestanda eller tyngre vid behov.
Produktfamiljer

  Finansiering

  Vi finansierar ert köp genom:
  Finansiering

  Nyheter/Aktuellt

  2022-11-29 14:00

  Bengt i Örkelljunga

  Besöksadress:
  Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

  Postadress:
  Box 64, 286 21 Örkelljunga

  Tel. 0435-555 00
  Fax 0435-544 70
  info@bengtiorkelljunga.se

  Bengt i Örkelljunga

  HRF Återförsäljare