Morelo Husbilar

Upplev husbilslivet med fokus på lyx och kvalitet. Med en filosofi om att erbjuda en familjär och högkvalitativ kundupplevelse har Morelo skapat husbilar som kombinerar modern teknik med lyxig inredning. Varje husbil tillverkas med noggrannhet och precision för att erbjuda högsta komfort och funktionalitet.

Res lyxigt och bekvämt med husbilar från Morelo 

Morelo är kända för sina lyxiga och högkvalitativa husbilar som kombinerar den bästa produktionstekniken med traditionellt hantverk. I en Morelo ska du känna dig hemma. Låt dig inspireras av den eleganta designen, uppfyll dina semesterdrömmar och upplev världen i en husbil av första klass.

Tysk toppkvalitet och elegans

Morelo samarbetar med traditionella tyska företag som Joos och Fahrzeugbau Meier för att säkerställa högsta standard i produktionen. Tillsammans skapar de en husbilslyx utöver det vanliga. Rymligheten och den glamorösa känslan är ett genomgående drag i alla modeller, från Home till det grandiosa flaggskeppet Grand Empire. Vissa modeller kommer med slide-out samt garage för din lilla personbil.

Skräddarsydd efter dina önskemål 

När du beställer en ny Morelo är dina valmöjligheter nästintill obegränsade. Du kan vara engagerad ner i detaljerna i utformningen av din husbil för att verkligen anpassa den till dina önskemål. Utöver val kring utrustning och chassi välkomnas du in i beslut kring väggfärg, golv, gardiner, bordsskiva, bänkskiva, klädsel med mera. Varje Morelo är unikt byggd för att maximera upplevelsen för just dig. Precis som du inreder ditt hem kan du inreda din Morelo. Dina val i kombination med tillförlitlighet, autenticitet och engagemang från Morelo ger dig den ultimata upplevelsen.

Kundfokuserat Morelo Team 

Hos oss möter du serviceinriktade medarbetare, som med värme och nyfikenhet engagerar sig i dina behov och önskemål. Hösten 2019 blev Bengt i Örkelljunga Sveriges tredje återförsäljare av Morelo husbilar. Det goda samarbetet med importören Bergholm och den gedigna kunskapen om branschen gjorde oss väl lämpade för ansvaret.

Vi välkomnar kunder från hela Sverige till vårt breda sortiment och fantastiska anläggning. “Vi är stolta över att ha Morelo som vårt absoluta premiummärke”, hälsar vd och försäljningschef Alexander Svensson.

Morelo husbilar i lager

Vi kunde tyvärr inte hitta några husbilar som motsvarar dina val. Prova att ändra dina inställningar.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring husbils- eller husvagnslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Skicka meddelande


Kit Larning

Säljare

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00