Knaus Husbilar

Knaus Teknisk Information

Knaus Van Prislista 2019

Knaus Prislista 2019 

 

Knaus - UPPLEV FRIHET PÅ VÄG.

Frihet för Knaus är samspelet mellan design och funktion i alla våra produkter. En tjusig detalj är inte till någon nytta om funktionen blir lidande. Därför är vårt viktigaste mål att förena det bästa från båda världarna med traditionellt hantverkskunnande, kvalitetsmaterial och stor passion. Och för att det ska fortsätta vara så, arbetar vi kontinuerligt med att skapa innovativa lösningar för ett skönare och friare sätt att resa.

 

På väg även vintertid.
Tack vare isolerade sidoväggar i sandwichkonstruktion, dubbelgolv, ALDE vattenburen värme med optimerade varmluftskanaler för imfria rutor, integrerat möblemang i högsta klass och perfekt bakre ventilation, presterar din Knaus-husbil garanterat på topp även vid låga temperaturer.

 

Lättviktskonstruktion.
Vi vill bli branschledande för lättviktskonstruktion och har kommit långt mot vårt mål. Alla husbilar har gjorts upp till 60 kg lättare, för VAN i och SKY i till och med över 100 kg. Samtidigt har funktionaliteten ökat, eftersom vi sparar vikt genom nya material och smarta konstruktioner och inte genom mindre utrustning.

 

Frihet är en känsla som ska kännas mer än bra.
Varje dag gör du ditt bästa. Då förtjänar du verkligen att ta lite ledigt och fokusera på annat ibland. Att få möjligheten att göra precis vad du vill för stunden som till exempel att upptäcka nya platser varje dag. Med Knaus husbilar har du en perfekt partner.

Upplev en ny dimension av klass. Vilken härlig känsla att få uppleva någonting riktigt bra, att få känna att man kan njuta av livet när som helst, var som helst. Med exklusiv komfort, smarta funktionella lösningar och vacker design kommer du att känna dig som hemma i din nya Knaus husbil. Vad mer kan du önska på din färd?

 

Eftersom Knaus i över 50 år har framställt förstklassiga husvagnar och husbilar så vet vi vad som är möjligt!
Vad som Helmut Knaus senior började med 1960 i Marktbreit vid Würzburg, är idag ett stort företag med 900 anställda som bara jobbar i fabriken. Ytterligare ett hundratal hittar du i Mottgres och vid fabriken i Ungern. Knaus bidrar i alla högsta grad med nya impulser till marknaden med sina innovativa idéer och produkter. Vi tillhör de mest välrenomerade parterna för tillverkning av högkvalitativa husbilar och husvagnar.
Produktfamiljer

  Finansiering

  Vi finansierar ert köp genom:
  Finansiering

  Bengt i Örkelljunga

  Besöksadress:
  Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

  Postadress:
  Box 64, 286 21 Örkelljunga

  Tel. 0435-555 00
  Fax 0435-544 70
  info@bengtiorkelljunga.se

  Bengt i Örkelljunga

  HRF Återförsäljare