Knaus Husbilar

KNAUS halvintegrerade Broschyr 2021

KNAUS helintegrerade Broschyr 2021

KNAUS VANS Broschyr 2021

 

Knaus - DEN NYA GENERATIONEN HUSBILAR

Knaus Husbilar är det självklara valet för dig som letar efter ett husbilsprogram med stor bredd. Knaus Husbilar finns i alla tänkbara alternativ, från Campingbilen Box Star till den största helintegrerade Sun I. Knaus borgar för kvalitet, design, innovation och frihet. I en Knaus är det alltid resan som är målet.

På väg även vintertid.
Tack vare isolerade sidoväggar i sandwichkonstruktion, dubbelgolv, ALDE vattenburen värme med optimerade varmluftskanaler för imfria rutor, integrerat möblemang i högsta klass och perfekt bakre ventilation, presterar din Knaus-husbil garanterat på topp även vid låga temperaturer.

Lättviktskonstruktion.
Vi vill bli branschledande för lättviktskonstruktion och har kommit långt mot vårt mål. Alla husbilar har gjorts upp till 60 kg lättare, för VAN i och SKY i till och med över 100 kg. Samtidigt har funktionaliteten ökat, eftersom vi sparar vikt genom nya material och smarta konstruktioner och inte genom mindre utrustning.

Frihet är en känsla som ska kännas mer än bra.
Varje dag gör du ditt bästa. Då förtjänar du verkligen att ta lite ledigt och fokusera på annat ibland. Att få möjligheten att göra precis vad du vill för stunden som till exempel att upptäcka nya platser varje dag. Med Knaus husbilar har du en perfekt partner.

Upplev en ny dimension av klass. Vilken härlig känsla att få uppleva någonting riktigt bra, att få känna att man kan njuta av livet när som helst, var som helst. Med exklusiv komfort, smarta funktionella lösningar och vacker design kommer du att känna dig som hemma i din nya Knaus husbil. Vad mer kan du önska på din färd?

Eftersom Knaus i över 50 år har framställt förstklassiga husvagnar och husbilar så vet vi vad som är möjligt!
Vad som Helmut Knaus senior började med 1960 i Marktbreit vid Würzburg, är idag ett stort företag med 900 anställda som bara jobbar i fabriken. Ytterligare ett hundratal hittar du i Mottgres och vid fabriken i Ungern. Knaus bidrar i alla högsta grad med nya impulser till marknaden med sina innovativa idéer och produkter. Vi tillhör de mest välrenomerade parterna för tillverkning av högkvalitativa husbilar och husvagnar.

 

Knaus Box Star 60

JUBILEUMSMODELL - Box Star 60 Years - Upptäck campingbilen som klarar allt

Med intelligent funktion och attraktiva designdetaljer reser du alltid säkert och med stil i en BOX STAR. Ett stort utbud av modeller gör att BOX STAR passar både äventyret och en avkopplande dag på stranden, långresan och ljumma sommarkvällar. Som 60 year jubileumsmodell överraskar BOX STAR med sin läckra lackering i stormblå metallic samt många highlights som gör din semester komplett. Nytt för i år är det innovativa pop-up taket!


Knaus Box Star

Box Star - Upptäck en frihet som inspirerar - FINNS MED POP-UP TAK!

Med intelligent funktion och attraktiva designdetaljer reser du alltid säkert och med stil i en BOX STAR. Ett stort utbud av modeller gör att BOX STAR passar både äventyret och en avkopplande dag på stranden, långresan och ljumma sommarkvällar. Nytt för i år är det innovativa pop-up taket!


Knaus Box Life

Box Life - Redo för just ditt äventyr. FINNS MED POP-UP TAK!

Få ut mer av din campingbil genom att anpassa den precis som du vill. Om du väljer en BOXLIFE, har du den största valfriheten en campingbil har att erbjuda. Med sin revolutionerande och nedsänkbara bakre säng (tillval), som inte behöver konverteras, blir den på ett ögonblick en förvaringsfantast för cyklar, surfingbrädor eller för nästa stora inköp i byggvaruhuset. Nytt för i år är det innovativa pop-up taket!


Knaus Box Drive

Box Drive - Mångsidiga möjligheter

Lyxlimousine och stadsvåning i ett. KNAUS BOXDRIVE förenar körglädje med praktiska funktioner. Individuellt anpassad interiör, stämningsfull belysning och gott om plats gör BOXDRIVE till en elegant reskamrat – både i stadstrafiken och på semestern.


Knaus Van TI Vansation

Van TI Vansation - Den lätta atleten (NYHET 2021)

Med smidiga VAN TI VANSATION klarar du även slingrande småvägar utan problem. Och tack vare den innovativa FoldXpand-konstruktionen kan du trots de kompakta yttermåtten njuta av klassens största boendeyta med unika komfortdetaljer. Toppmodern design, oöverträffad smidighet - nya VAN TI VANSATION är ett stadsvänligt rymdmirakel utan kompromisser.


Knaus Van TI Plus

Van TI Plus - På MAN-chassi och finns som 4x4

För alla som anser att körkomfort är minst lika viktigt som boendekomfort är VAN TI PLUS på MAN TGE den perfekta reskamraten. Den tar sig fram lika bra på hisnande serpentinvägar och hoppiga grusvägar som på snöiga vintervägar och exotiska landsvägar. Med en rad körassistanssystem som tillval kan du anpassa VAN TI PLUS helt efter dina individuella behov.


Knaus Ski TI Platinum Selection

Sky TI Platinum Selection - Ett universellt geni

Vill du ha ett stort urval av olika planlösningar för att hitta den som passar just dig till 100%? Bland de sex olika SKY TI PLATINUM SELECTION-modellerna finns den passande lösningen för varje typ av resenär. Det är inte utan anledning som SKY TI PLATINUM SELECTION är en absolut bästsäljare sedan många år tillbaka.


Knaus L!VE TI

L!VE TI - Den okonventionella

L!VE TI är modern, okonventionell och lägger ribban högt: En husbil som ser inbjudande ut och som plockar poäng med sina mycket generösa förvaringsutrymmen. En husbil som är perfekt för par och mindre familjer.


Knaus Van I Platinum Selection

Van I Platinum Selection - Den kompakta

Ett rymligt boende i kombination med så kompakta yttermått som möjligt för att även kunna ta sig an smala vägar utan problem: Med VAN I PLATINUM SELECTION är det möjligt. Som den mest kompakta av våra helintegrerade husbilar erbjuder den en generös känsla av rymd och en totallängd på mellan 5,96 m och 7 m.


Knaus L!VE I

L!VE I - Den markanta (NYHET 2021)

För alla som anser att komfort är minst lika viktigt som sensationell design är L!VE I en riktig pionjär med sin progressiva front och karakteristiska interiör- och exteriördesign. Med stil och framtidsvision övertygar den dessutom med ett unikt pris-prestanda-förhållande.


Knaus Sun I

Sun I - Den exklusiva

Elegant, lyxig och tack vare praktiskt dubbelgolv helt vinterbonad: SUN I fascinerar med sin perfekta kombination av funktion och design, med sin högkvalitativa utrustning, stilfulla utformning och högsta möjliga komfort. Sommar eller vinter – med SUN I kan du semestra tryggt överallt, året runt!


 

Sky Wave

JUBILEUMSMODELL - Sky Wave 60 Years - 60 year jubileumsmodell

Som 60 year jubileumsmodell överraskar SKY WAVE med många highlights som gör din semester komplett! Den läckra lackeringen i stormblå metallic lockar till sig blickar samtidigt som den moderna interiören och den rymliga fällsängen gör SKY WAVE till den perfekta halvintegrerade husbilen. Med extra komfortabla 200 cm ståhöjd och endast 284 cm ytterhöjd är den inte vilket fordon som helst, utan DEN halvintegrerade husbilen med uppfällbar säng.

 
Produktfamiljer

  Finansiering

  Vi finansierar ert köp genom:
  Finansiering

  Nyheter/Aktuellt

  2021-12-16 11:04

  Bengt i Örkelljunga

  Besöksadress:
  Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

  Postadress:
  Box 64, 286 21 Örkelljunga

  Tel. 0435-555 00
  Fax 0435-544 70
  info@bengtiorkelljunga.se

  Bengt i Örkelljunga

  HRF Återförsäljare