Knaus Husbilar | Bengt i Örkelljunga

Knaus Husbilar

 

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna på 0435-555 00 eller maila oss på info@bengtiorkelljunga.se

Nu lanserar vi för första gången möjligheten att boka ett videosamtal med våra säljare för att få en husbil eller en husvagn presenterad över telefonen!
Boka en tid genom att skicka ett mail till info@bengtiorkelljunga.se

 

Knaus halvintegrerade husbilar 2022

KNAUS helintegrerade Broschyr 2022

Knaus CUV Vans husbilar 2022

 

Knaus - DEN NYA GENERATIONEN HUSBILAR

Knaus Husbilar är det självklara valet för dig som letar efter ett husbilsprogram med stor bredd. Knaus Husbilar finns i alla tänkbara alternativ, från Campingbilen Box Star till den största helintegrerade Sun I. Knaus borgar för kvalitet, design, innovation och frihet. I en Knaus är det alltid resan som är målet.

På väg även vintertid.
Tack vare isolerade sidoväggar i sandwichkonstruktion, dubbelgolv, ALDE vattenburen värme med optimerade varmluftskanaler för imfria rutor, integrerat möblemang i högsta klass och perfekt bakre ventilation, presterar din Knaus-husbil garanterat på topp även vid låga temperaturer.

Lättviktskonstruktion.
Vi vill bli branschledande för lättviktskonstruktion och har kommit långt mot vårt mål. Alla husbilar har gjorts upp till 60 kg lättare, för VAN i och SKY i till och med över 100 kg. Samtidigt har funktionaliteten ökat, eftersom vi sparar vikt genom nya material och smarta konstruktioner och inte genom mindre utrustning.

Frihet är en känsla som ska kännas mer än bra.
Varje dag gör du ditt bästa. Då förtjänar du verkligen att ta lite ledigt och fokusera på annat ibland. Att få möjligheten att göra precis vad du vill för stunden som till exempel att upptäcka nya platser varje dag. Med Knaus husbilar har du en perfekt partner.

Upplev en ny dimension av klass. Vilken härlig känsla att få uppleva någonting riktigt bra, att få känna att man kan njuta av livet när som helst, var som helst. Med exklusiv komfort, smarta funktionella lösningar och vacker design kommer du att känna dig som hemma i din nya Knaus husbil. Vad mer kan du önska på din färd?

Eftersom Knaus i över 50 år har framställt förstklassiga husvagnar och husbilar så vet vi vad som är möjligt!
Vad som Helmut Knaus senior började med 1960 i Marktbreit vid Würzburg, är idag ett stort företag med 900 anställda som bara jobbar i fabriken. Ytterligare ett hundratal hittar du i Mottgres och vid fabriken i Ungern. Knaus bidrar i alla högsta grad med nya impulser till marknaden med sina innovativa idéer och produkter. Vi tillhör de mest välrenomerade parterna för tillverkning av högkvalitativa husbilar och husvagnar.

Läs mer om Knuas kampanjmodeller 2022 här...
Produktfamiljer

  Finansiering

  Vi finansierar ert köp genom:
  Finansiering

  Nyheter/Aktuellt

  2022-11-29 14:00

  Bengt i Örkelljunga

  Besöksadress:
  Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

  Postadress:
  Box 64, 286 21 Örkelljunga

  Tel. 0435-555 00
  Fax 0435-544 70
  info@bengtiorkelljunga.se

  Bengt i Örkelljunga

  HRF Återförsäljare