Morelo - Välkommen hem!

HUSBILAR I FÖRSTA KLASS

Made in Germany

Lyx tillverkat i Tyskland, det är Morelo. Tillverkningen kombinerar bästa möjliga produktionsteknik med traditionellt hantverk i fordon av absolut toppklass.

En MORELO står för reslust, excellent komfort och utmärkt kvalitet. En MORELO står för känslan att vara hemma var som helst i världen. Kort sagt - en MORELO är något helt speciellt - tillverkad i Tyskland.

Denna filosofi har gjort Morelo till en av Europas mest framgångsrika tillverkare av premium-husbilar. Den familjära omgivningen, den upplevda individualiteten, målmedvetenhet samt långa erfarenhet ger märket styrka. Trots att Morelo inte förväntat sig denna smått otroliga framgång då man 2010 startade med en prototyp och for mot Caravan Salon i Düsseldorf - så har Morelo alltid hoppats.

Morelo är ett märke att uppleva: Detta ska därför kunderna som åker en Morelo känna så ofta som möjligt:

 • Familjär
  • Ärlig, jordnära och optimistisk
 • Förstklassig
  • Tillförlitlig, autentisk och engagerad
 • Dynamisk
  • Erfaren, motiverad och flitig

 

Morelo har en mycket enkel filosofi: Det vi gör, gör vi med övertygelse. Så grundade Jochen Reimann verksamheten, så arbetar Reinhard Löhner varje dag i sin strävan att optimera bilarna och så stöttar Robert Crispin genom att omsätta våra idéer. Ända sedan Morelos begynnelse har dessa tre män haft blickarna riktade mot en ännu framgångsrikare framtid.

 

 
Produktfamiljer

  Finansiering

  Vi finansierar ert köp genom:
  Finansiering

  Bengt i Örkelljunga

  Besöksadress:
  Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

  Postadress:
  Box 64, 286 21 Örkelljunga

  Tel. 0435-555 00
  Fax 0435-544 70
  info@bengtiorkelljunga.se

  Bengt i Örkelljunga

  HRF Återförsäljare