Rapido Husbilar

 


Rapido Katalog 201
9
 

Rapido - Låt dina resedrömmar bli.. Dina drömresor!

I år erbjuder RAPIDO 8 sökvägar till sitt sortiment: sina 8 serier. Genom olika inrednignsvarianter och kundanpassade alternativ hittar du DEN husbil som hjälper dig att förverkliga dina drömmar. 

Oavsett om det gäller produkternas utformning eller utförande, så har Rapido alltid, alltsedan dess grundande, lagt samma omsorg på att utarbeta sina produkter. Denna beslutsamhet har under årens lopp legat till grunden för varumärkets namn och goda rykte. Strävan efter en oöverträffad kvalitetsnivå är och förblir det primära målet för Rapido i dess dagliga verksamhet. Samma gäller för kundernas tillfredställelse. Med ett förflutet i trä- och snickeribranschen har Rapido med tiden blivit en riktig karosseritillverkare som använder den bästa expertisen i fråga om forskning, utveckling och design för att skapa en leende och dynamisk stil på karosseriets utsida och även på inredningens utformning genom att måna om den varma stilen och den erkända finish-kvaliten.

Rapido, mer än någonsin...

Vid den tiden när alla referensmärken på den rikliga marknaden för husbilar suddas ut, står Rapido, mer än någonsin tidigare, för ett driftsäkert, känt märke som satsar på kvaliten och framstår som en symbol för en viss fransk levnadskonst. Varm stämning, detaljomsorg: våra värden förblir oförändrade, de avspeglar den utomordentligt höga kundlojalitet som binder Rapido vid dess användare. Märket som är mycket eftertraktat skiljer sig från mängden på andrahandsmarknaden. Efterfrågan är stor, Rapido andrahansvärdet ligger högre än värdet för andra modeller - Är inte detta den bästa kvalitetsindikatorn?
Produktfamiljer

  Finansiering

  Vi finansierar ert köp genom:
  Finansiering

  Nyheter/Aktuellt

  Bengt i Örkelljunga

  Besöksadress:
  Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

  Postadress:
  Box 64, 286 21 Örkelljunga

  Tel. 0435-555 00
  Fax 0435-544 70
  info@bengtiorkelljunga.se

  Bengt i Örkelljunga

  HRF Återförsäljare