Rädda semestern

Gör verklighet av husvagnsdrömmen. I en exklusiv sommarkampanj får du just nu 3.95% i ränta vid köp av en ny husvagn från Knaus, Weinsberg, Tabbert eller T@B innan den 31 juli 2024.

Knaus husvagnar

Upptäck den ultimata friheten med Knaus husvagnar, perfekta för både familjeäventyr och avkopplande weekends. Sedan 1960 har Knaus strävat efter att överträffa dina förväntningar med innovativa tekniker och unika semesterupplevelser, präglade av passionerade medarbetare och över 60 års erfarenhet. Hos Knaus står kvalitet, design och innovation i fokus. Just nu 3.95% kampanjränta.

Weinsberg husvagnar

Husvagnar från Weinsberg ger dig en kombination av enkelhet, smart design och attraktiva priser. Med fokus på smarta lösningar, kombinerar Weinsberg erfarenhet och passion från sina medarbetare för att skapa prisvärda husvagnar för fantastiska campingupplevelser. Just nu 3.95% kampanjränta.

3.95% Kampanjränta

Spara tusenlappar i denna gemensamma räntekampanj som möjliggörs av ett samarbete mellan oss, Wasa Kredit och vår fordonsimportör Bergholm – till fördel för dig som kund!

Räntekampanjen gäller för dig som köper en ny husvagn av märkena Knaus, Weinsberg, Tabbert eller T@B innan den 31 juli och lånefinansierar köpet via oss hos Wasa Kredit.

Grädde på moset i din husvagnsaffär

Vid köp av en ny husvagn får du en bordsservis till ett värde av 2500kr på köpet. I detta kompletta set finner du både tallrikar, assietter, djupa tallrikar, bestick, vinglas, kastrull samt stekpanna. För 0kr!

Du får även möjlighet att köpa till ett förtält Inaca Fjord 300 för endast 9900kr*. En otroligt bra deal. Dessa extra paket ger dig en riktigt bra start på din husvagnssemester.

*Gäller ej T@B, Knaus Deseo och Knaus Sport & Fun.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring husbils- eller husvagnslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Paulina Skoog

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00