Bli husbilsmekaniker på vår bodelsverkstad

Om jobbet
Vi behöver anställa ytterligare husbilsmekaniker till vår bodelsverkstad.

Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du är nyfiken av dig, arbetsglad och villig att hela tiden lära nytt. Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Dina arbetsuppgifter är mycket varierande och omfattar service och reparationer av våra och kunders fordon t. ex. värmesystem, gasolutrustning och vattensystem men även monteringsarbeten av t. ex. larm, tv-antenn, backkamera, markis m.m. Upplärning sker löpande under anställningen.

Erfarenhet från branschen är meriterande men annan erfarenhet värderas också högt ex. om du gillar att renovera hemma eller har ett genuint bilintresse och meckar på fritiden.

Körkort och goda svenskkunskaper är krav.

Exempel på kompetenser
På vår husbilsverkstad behöver vi ha många olika kompetenser, men alla behöver inte kunna allt. Dessutom lär man sig hela tiden nya saker på jobbet.
Nedan listar vi exempel på kompetenser som är meriterande:

  • Underhållsarbete, snickeri, inredningssnickeri
  • Elektronik- och kablagemontering
  • Rivning och demontering
  • Montering, mekanik
  • Fordonselektronik, felsöknings-/reparationsvana
  • Värme- och vattenteknik
  • Allmänna svetskunskaper

Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss via mail till christina@bengtiorkelljunga.se

Mer info
Område: Örkelljunga, Skåne län
Yrkesroll: Fordonstekniker / Mekaniker / Personbilsmekaniker
Typ av anställning: Heltid, Tillsvidareanställd
Lön: Månadslön

Intervjuer sker löpande.

Om oss

Vi är ett av Sveriges största företag i branschen och säljer nya och begagnade husbilar och husvagnar. Intresset för det mobila fritidslivet har ökat starkt under de senaste åren och för att kunna erbjuda våra kunder god service behöver vi utöka vår personal på verkstaden. Du kommer att ingå i ett härligt gäng på ca 60 personer. I våra moderna lokaler utmed E4:an har vi våra utställningshallar för försäljning samt våra välutrustade verkstäder på 4000 kvm som servar och reparerar både husbilar och husvagnar.

Vår verkstad är en av de finaste i branschen och utgör ryggraden i vårt företag. I den inryms såväl bodels-, bildels, inbytes- samt skadeverkstäder, och hallar för städ och rekond. Våra mekaniker och verkstadsmedarbetare är noggranna och metodiska i sitt arbete för att ge våra kunder bästa möjliga förutsättningar för fantastiska resor.

Frågor om jobbet?

Funderar du på om Bengt i Örkelljunga ska bli din nästa arbetsplats? Vi strävar efter att varje anställning ska bli en perfekt match för alla parter och finns här för att svara på frågor du har inför din ansökan.

Kontakta mig

Skicka meddelande


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00