Bli servicerådgivare i vår kundmottagning

Om jobbet
Servicerådgivaren är den som är ytterst ansvarig för att göra kunderna är nöjda. Att kunna hantera flera olika uppgifter samtidigt är en nödvändighet. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du måste vara en servicemänniska som gillar när det händer saker.

Du kommer att interagera med kunder både personligen och via telefon och e- post. Dessutom ansvarar du för att planera och organisera den dagliga verksamheten samt fördela arbetsuppgifter till våra tekniker som utför service och reparationer på husbilar och husvagnar.

För att passa i rollen tror vi att du brinner för att möta kunden och ge förstklassig service. Som Kundmottagare/Servicerådgivare är du initiativtagande, problemlösande och har lätt för att möta andra människor.

Allmänt tekniskt intresse och kunnande är fördelaktigt. Tidigare arbete med fordon och kundbetjäning är meriterande.

Exempel på kompetenser
På vår verkstad behöver vi ha många olika kompetenser, men alla behöver inte kunna allt. Dessutom lär man sig hela tiden nya saker på jobbet. Nedan listar vi exempel på kompetenser som är meriterande:

  • Bra datorvana
  • Utåtriktad
  • Serviceminded
  • Fordonselektronik, felsöknings-/reparationsvana
  • Värme- och vattenteknik

Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdag 25/9. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss via mail till victor@bengtiorkelljunga.se

Mer info
Område: Örkelljunga, Skåne län
Typ av anställning: Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag: 25 augusti
Lön: Månadslön

Om oss

Vi är ett av Sveriges största företag i branschen och säljer nya och begagnade husbilar och husvagnar. Intresset för det mobila fritidslivet har ökat starkt under de senaste åren och för att kunna erbjuda våra kunder god service behöver vi utöka vår personal på verkstaden. Du kommer att ingå i ett härligt gäng på ca 60 personer. I våra moderna lokaler utmed E4:an har vi våra utställningshallar för försäljning samt våra välutrustade verkstäder på 4000 kvm som servar och reparerar både husbilar och husvagnar.

Vår verkstad är en av de finaste i branschen och utgör ryggraden i vårt företag. I den inryms såväl bodels-, bildels, inbytes- samt skadeverkstäder, och hallar för städ och rekond. Våra mekaniker och verkstadsmedarbetare är noggranna och metodiska i sitt arbete för att ge våra kunder bästa möjliga förutsättningar för fantastiska resor.

Frågor om jobbet?

Funderar du på om Bengt i Örkelljunga ska bli din nästa arbetsplats? Vi strävar efter att varje anställning ska bli en perfekt match för alla parter och finns här för att svara på frågor du har inför din ansökan.

Kontakta mig

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Victor Svensson

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00