|

Alla ska kunna äga en husbil

Vi har varit återförsäljare av husbilar och husvagnar i över 50 år och verkar löpande för att vår bransch ska vara pålitlig, modern och välmående. Della8 är en initiativrik och nytänkande kraft som vill möjliggöra för fler att äga husbil genom att erbjuda en ny avtalslösning för samägande. En del kanske såg dem i Draknästet som sändes på SVT den 6 oktober?

Vi har följt Della8 sedan hösten 2021 då de först presenterade sina idéer för oss. Sedan dess har vi funnits där för dem i frågor om husbils- och husvagnsbranschen. Vi på Bengt i Örkelljunga vet att kunders önskemål kring ägande varierar. De flesta vill äga sin husbil själv men vi ser också nya kundgrupper som börjar träda fram med nya behov.

Kanske ni i familjen vill äga en husbil tillsammans? Kanske ni i kompisgänget? Oavsett era behov och önskemål kring ägande vill vi på Bengt i Örkelljunga att ni ska kunna köpa er husbil av oss. Della8´s tjänster och vårt samarbete med dem är under utveckling och vi ser fram emot en spännande höst.

Mer information kommer längre fram.

Vill du köpa husbil? Kontakta våra säljare, så hjälper de dig. Tryck här för att se husbilar i lager…

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00