Carthago husbilar

Carthago husbilar

Carthagos DNA är ett kvalitetslöfte och sammanfattar det som utmärker varje enskild Carthago husbil och samtidigt uttrycker den vad som skiljer en Carthago från andra husbilar. Carthagos DNA består av fem väsentliga beståndsdelar:
  • Karosskonstruktion med högsta chassistabilitet med styva balkar, värmelagring och fördelning genom innerväggar av aluminium och kontrollerat åskskydd.
  • Klassens största förvaringssystem med stora lastluckor för extra stort nyttjandedjup, "easy entry" med lastmöjlighet både ute och inifrån.
  • Smart uppvärmnings- och klimatteknik med varm innervägg genom aluminium, kaross utan köldbryggor genom köldstopp och golvvärme genom värmelagrande dubbelgolv.
  • Bästa körsäkerhets- och siktkoncept som har vunnit bäst i test för sikt framåt, perfekt sikt runt om med busspegelsystemet "best view" och hög standardutförande på säkerhetsutrustning så som ESP, Traction control, airbags och ABS.
  • Carthago Personality med unik design både ut- och invändigt, takrundning för mer torsionsstyvhet, interiör i yachtstil och snickerier i hög kvalité.
 
En Carthago husbil är något speciellt. Den är synonym med exklusivitet och kvalitet. Carthago husbilar har fått många priser. 2016 utsågs klasserna c-line I och c-tourer T av en av Tysklands ledande facktidsskrifter till årets husbil. En lika viktig bekräftelse är det utmärkta resultatet vid valet till "König Kunde Award" av en annan facktidskrift. Eller utmärkelsen för Carthagos åskkoncept med "European Innovation Award 2016".

Finansiering

Vi finansierar ert köp genom:
Finansiering

Nyheter/Aktuellt

2022-11-29 14:00

Bengt i Örkelljunga

Besöksadress:
Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

Postadress:
Box 64, 286 21 Örkelljunga

Tel. 0435-555 00
Fax 0435-544 70
info@bengtiorkelljunga.se

Bengt i Örkelljunga

HRF Återförsäljare