Husbilsmekaniker bodel- och skadeverkstad | Bengt i Örkelljunga

Husbilsmekaniker bodel- och skadeverkstad

Om företaget

Vi är ett av Sveriges största husbilsföretag och säljer nya och begagnade husbilar och begagnade husvagnar. Intresset för det mobila fritidslivet har ökat starkt under de senaste åren och för att kunna erbjuda våra kunder god service behöver vi utöka vår personal på verkstaden. Du kommer att ingå i ett härligt gäng på ca 50 personer. I våra moderna lokaler utmed E4:an har vi våra utställningshallar för försäljning samt våra välutrustade verkstäder på 3000 kvm som servar och reparerar både husbilar och husvagnar.

Vår verkstad är en av de finaste i branschen och utgör ryggraden i vårt företag. I den inryms såväl bodels-, bildels, inbytes- samt skadeverkstäder, och hallar för städ och rekond. Våra mekaniker och verkstadsmedarbetare är noggranna och metodiska i sitt arbete för att ge våra kunder bästa möjliga förutsättningar för fantastiska resor.
 

Om jobbet

Vi behöver anställa ytterligare husbilsmekaniker till vår bodel- och skadeverkstad.
Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du är nyfiken av dig, arbetsglad och villig att hela tiden lära nytt. Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Dina arbetsuppgifter är mycket varierande och omfattar service och reparationer av våra och kunders fordon t. ex. värmesystem, gasolutrustning och vattensystem men även monteringsarbeten av t. ex. larm, tv-antenn, backkamera, markis m.m. Upplärning sker löpande under anställningen.

Erfarenhet från branschen är meriterande men annan erfarenhet värderas också högt ex. om du har ett genuint bilintresse och meckar på fritiden eller gillar att renovera hemma. Körkort och svenska är krav.
 

Exempel på kompetenser

På vår husbilsverkstad behöver vi ha många olika kompetenser, men alla behöver inte kunna allt. Dessutom lär man sig hela tiden nya saker på jobbet. Nedan listar vi exempel på kompetenser som är meriterande:

  • Underhållsarbete, snickeri, inredningssnickeri
  • Elektronik- och kablagemontering
  • Rivning och demontering
  • Montering, mekanik
  • Fordonselektronik, felsöknings-/reparationsvana
  • Värme- och vattenteknik
  • Allmänna svetskunskaper

Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss via mail victor@bengtiorkelljunga.se eller på telefon 0435-555 35.
Maila din ansökan till victor@bengtiorkelljunga.se

 

Finansiering

Vi finansierar ert köp genom:
Finansiering

Nyheter/Aktuellt

2022-11-29 14:00

Bengt i Örkelljunga

Besöksadress:
Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

Postadress:
Box 64, 286 21 Örkelljunga

Tel. 0435-555 00
Fax 0435-544 70
info@bengtiorkelljunga.se

Bengt i Örkelljunga

HRF Återförsäljare