Smygpremiär Morelo 26/5 | Bengt i Örkelljunga

Smygpremiär Morelo 26/5

Längtan är äntligen över! Redan nu på söndag den 26/5 mellan klockan 12-16 kommer vi att ha smygpremiär för vårt nya märke - MORELO! Vi har tagit hem 3 stycken olika modeller som vi på söndag kommer ha en unik visning med - Palace, Loft Premium och Empire Liner. Även representanter från generalagenten Bergholm kommer att finnas på plats.

Hjärtligt välkomna! På söndag bjuder vi även på nygräddade våfflor.

 

MORELO - Upplev lyx när den är som allra bäst. Utsökt teknik, bästa kvalitet och elegant design, genomtänkta funktioner i kombination med lyxig komfort, imponerande rymlighet och perfektion in i minsta detalj

 

HUSBILAR I FÖRSTA KLASS

Made in Germany

MORELO står för "husbilar av frösta klass" som hör till de bästa i världen. En MORELO står för reslust, excellent komfort och utmärkt kvalitet. En MORELO står för känslan att vara hemma var som helst i världen. Kort sagt - en MORELO är något helt speciellt - tillverkad i Tyskland. 

Denna filosofi har gjort Morelo til len av Europas mest framgångsrika tillverkare av premium-husbilar. Den familjära omgivningen, den upplevda individualiteten, målmedvetenhet samt långa erfarenhet ger Morelos märke styrka. 

Morelos har en unik framgångssaga som har gått i rasande fart. Första prototypen presenterades för första gången 2010, på Caravan Salon i Düsseldorf. Det måste man säga är smått otroligt!

 

Morelos helheltsbild:

  • Familjär  =  ärlig - jordnära - optimiskt
  • Förstklassig  =  tillförlitlig - autentisk - engagerad
  • Dynamisk  =  erfaren - motiverad - flitig

  

Finansiering

Vi finansierar ert köp genom:
Finansiering

Nyheter/Aktuellt

2022-11-29 14:00

Bengt i Örkelljunga

Besöksadress:
Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

Postadress:
Box 64, 286 21 Örkelljunga

Tel. 0435-555 00
Fax 0435-544 70
info@bengtiorkelljunga.se

Bengt i Örkelljunga

HRF Återförsäljare