Tält | Bengt i Örkelljunga

Tält


Husbilsföretaget utmed E4an expanderar igen

Bengt i Örkelljunga passeras av tusentals människor varje vecka där det ligger utmed E4an och väg 24 vid gränsen till Småland. Brukar du köra förbi har du kanske sett de nya lokaler som poppat upp på höjden bakom företaget. ”Vår anläggning har vuxit från 8 000 kvadratmeter till 12 000 kvadratmeter”, säger Bengt-Åke Bengtsson, VD för Bengt i Örkelljunga.

”Det är den största satsningen vi har gjort sedan vi invigde lokalerna invid E4an för sexton år sedan. Vi öppnar snart en helt ny husvagns- och tältavdelning som komplement till vår befintliga husbilsverksamhet. Det känns både nostalgiskt och framåtblickande. Vi har sålt många husvagnar genom åren men fokus har sedan 2009 varit husbilar. Nu är husvagnarna tillbaka igen. Till dessa kommer vi givetvis sälja förtält och har planer på att ha flera olika förtält uppsatta i utställnings-hallen. Avdelningen kommer också erbjuda nya spännande semesterlösningar som är relativt okända i Sverige men som blivit stora i Europa. Bland annat taktält att fästa ovanpå bilen och tältvagnar som passar utmärkt till elbilar med mindre dragvikt. En annan nyhet är insatsmoduler till skåpbilar för de som känner sig inspirerade av vanlife-trenden.”

 

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna på 0435-555 00 eller maila oss på info@bengtiorkelljunga.se

Nu lanserar vi för första gången möjligheten att boka ett videosamtal med våra säljare för att få en husbil eller en husvagn presenterad över telefonen!
Boka en tid genom att skicka ett mail till info@bengtiorkelljunga.se

 


 

Förtält till Husbilar & Husvagnar 

Ett förtält vidgar din campingupplevelse, oavsett om du är säsongscampare eller resecampare eller om du har husvagn eller husbil. Här kan du spendera många fina stunder med hela familjen.

Läs mer här


Campwerk Tältvagn

Nu kan du på ett roligt, spännande och innovativt sätt resa så enkelt som möjligt. Du får möjlighet att upptäcka världen med små medel för en rimlig kostnad. Vi erbjuder olika varianter av taktält och tältvagnar för att det ska passa dig och dina behov.

Läs mer här


Camp-let Tältvagn

Camplet Örkelljunga

Camp-let är en tältvagn som ger dig en möjlighet att njuta av campinglivet fullt ut. Här har du tillgång till kök, sängar av hög kvalitet, ett stort uppehållsrum samt mycket bagageutrymme.

Läs mer här


Escape Vans - Insatsmodul till skåpbil

Förvandla din skåpbil till en husbil när det passar dig. Packa din Escape box och ge dig ut i det okända.

Läs mer här 


 

Finansiering

Vi finansierar ert köp genom:
Finansiering

Nyheter/Aktuellt

Bengt i Örkelljunga

Besöksadress:
Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

Postadress:
Box 64, 286 21 Örkelljunga

Tel. 0435-555 00
Fax 0435-544 70
info@bengtiorkelljunga.se

Bengt i Örkelljunga

HRF Återförsäljare