Nya husbilar | Bengt i Örkelljunga

Nya husbilar

Adria
Kunskap, tradition och mångårig erfarenhet samt medarbetare som verkligen känner ett ansvar för produkterna. Där har du några av de faktorer som gett Adria ett grundmurat gott rykte. Lägg till detta den höga kvaliteten så blir resultatet ett fritidsfordon som du kommer att ha glädje av under många år.

Läs mer om Adria här...

Carthago
Husbilar i Lyxklass - Carthago är kvalitetsledaren i den högsta husbilsklassen. Praktiska och perfekta planlösningar för alla husbilsentusiaster och intresserade som vet hur en bra husbil ska vara. Carthago gör din resa njutbar. Välj din egen favorit bland halvintegrerade och helintegrerade bilar och låt Carthago tala för sig själv. Du kommer att bli förälskad i Carthagos genuina egenskaper.

Läs mer om Carthago här...

CI/Rollerteam
"Erfarenheter från en lång resa" - Ci har funnits på marknaden i över 30 år och har tillsammans med Rollerteam en framträdande position i Europa. Forskning, innovation och hög kvalitet i förhållande till pris är nyckeln till framgången. Trigano har ca 200 handlare i Europa vilket garanterar professionalism och kvalificerad service till alla kunder var helst ni befinner er.

Läs mer om CI husbilar här...

Läs mer om RollerTeam här...

Knaus
I husbil är ofta vägen målet. Den mobila friheten känner inga gränser. Men kompromissa för den skull inte när det gäller boendekomforten. KNAUS erbjuder smidiga, lättkörda fordon med semesterboende i absolut högsta klass.

Läs mer om Knaus här...

Rapido
Oavsett om det gäller produkternas utformning eller utförande, så har Rapido alltid, alltsedan dess grundande, lagt samma omsorg på att utarbeta sina produkter. Denna beslutsamhet har under årens lopp legat till grunden för varumärkets namn och goda rykte. Strävan efter oöverträffad kvalitetsnivå är och förblir det primära målet för Rapido.

Läs mer om Rapido här...

Dreamer
Större frihet på resenade fot.

Läs mer om Dreamer här...

Morelo
Lyx tillverkat i Tyskland, det är Morelo. Tillverkningen kombinerar bästa möjliga produktionsteknik med traditionellt hantverk i fordon av absolut toppklass.
En MORELO står för reslust, excellent komfort och utmärkt kvalitet. En MORELO står för känslan att vara hemma var som helst i världen. Kort sagt - en MORELO är något helt speciellt - tillverkad i Tyskland.

Läs mer om Morelo här...

 

Se alla våra nya husbilar vi har i lager här!

Vi reserverar oss för felskrivning och ränteändring.

Finansiering

Vi finansierar ert köp genom:
Finansiering

Nyheter/Aktuellt

2022-11-29 14:00

Bengt i Örkelljunga

Besöksadress:
Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

Postadress:
Box 64, 286 21 Örkelljunga

Tel. 0435-555 00
Fax 0435-544 70
info@bengtiorkelljunga.se

Bengt i Örkelljunga

HRF Återförsäljare