Weinsberg Husbilar

Letar du efter ett prisvärt och smart alternativ för din nästa semester? Weinsberg erbjuder moderna husbilar för enkelt och smidigt resande. Med genomtänkta koncept och attraktiva priser är Weinsberg det perfekta valet för dig som söker enkelhet och smarta lösningar.

Högkvalitativa husbilar för äventyrslystna resenärer 

Weinsbergs passionerade team av campingentusiaster skapar högkvalitativa husbilar som är robusta, pålitliga och uppfyller behoven hos äventyrslystna resenärer. Varumärket är känt för sin expertis och erfarenhet inom camping- och husbilsbranschen och för att säkerställa hög kvalitet på varje modell.

Komfort och hållbarhet i fokus 

Varje detalj i Weinsbergs husbilar är noggrant utformad för att ge maximal komfort och lång hållbarhet. Från det bekväma sovrummet till det välutrustade köket och badrummet, varje yta och detalj är optimerad för att ge dig en smidig och pålitlig upplevelse.

Storsäljare gör comeback hos Bengt i Örkelljunga 

Den halvintegrerade storsäljaren CaraCompact Edition Pepper är det senaste tillskottet i vår husbilsfamilj på Bengt i Örkelljunga. Efter en lång och trogen relation med Knaus Tabbert-gruppen där Weinsberg ingår kan du nu även köpa deras mest populära husbilsmodell här. Peppern är smal och lättmanövrerad med ett fantastiskt förvaringsutrymme och många noga genomtänkta lösningar som gör det mesta av den lilla ytan.

Weinsberg husbilar i lager

Vi kunde tyvärr inte hitta några husbilar som motsvarar dina val. Prova att ändra dina inställningar.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring husbils- eller husvagnslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Jesper Norvant

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00