Knaus husvagnar 

Upptäck den ultimata friheten med Knaus husvagnar, perfekta för både familjeäventyr och avkopplande weekends. Sedan 1960 har Knaus strävat efter att överträffa dina förväntningar med innovativa tekniker och unika semesterupplevelser, präglade av passionerade medarbetare och över 60 års erfarenhet. 

Välj en husvagn från Knaus för en högpresterande semester

Knaus tilltalar en bred målgrupp med sina variationsrika modeller. De tre främsta modellserierna är Sport, Südwind och Südwind Scandinavian Selection. Knaus har ett fast grepp om marknaden där Südwind är en av Europas och Skandinaviens mest populära modeller.

Südwind Scandinavian Selection är konstruerad och speciellt anpassad till det nordeuropeiska klimatet. Deras exklusiva och genomtänkta design erbjuder dig förstklassig trivsel och komfort under din resa.

Maximal säkerhet och komfort i varje Knaus-husvagn

Knaus husvagnar ger dig en trygg och behaglig färd med ett kraftig byggt chassi från AL-KO och en AKS- spårstabilisator som förhindrar farliga sladdar på vägen.

Knaus ger maximal sov- och sittkomfort.  Ergonomiska sittdynor som standard oavsett klädsel eller stoppning som väljs till. För god sovkomfort används ribbotten med fjäderelement av hög kvalitet, detta ger optimal stabilitet och en utomordentlig ventilation.

Deras Active Line-klädsel (tillval) är ett praktiskt material som ger ett effektivt skydd mot fläckar och är vatten- och oljeavvisande. Perfekt för familjer med småbarn eller djurägare.

Knaus husvagnar i lager

Vi kunde tyvärr inte hitta några husvagnar som motsvarar dina val. Prova att ändra dina inställningar.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring husbils- eller husvagnslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Paulina Skoog

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00