Camp-Let Tältvagn

Camp-Let är en tältvagn som ger dig en möjlighet att njuta av campinglivet fullt ut. Här har du tillgång till kök, sängar av hög kvalitet, ett stort uppehållsrum samt mycket bagageutrymme. Camp-Let tältvagn är kompakt i storleken vilket gör att den blir lätthanterlig.

Camp-Let Passion – En lyxtältvagn i särklass  

I Camp-Let Passion blir du bortskämd med allt det du drömmer om för en bekväm vistelse i naturen. Hör ljuden, känn skogsdoften – alltihop medan du ligger behagligt på den bekväma kallskumsmadrassen ovanför fukt och kyla från jorden i den mörka sovalkoven, där du känner en lätt bris från de smarta ventilationsöppningarna.

Mörkläggningsgardiner som standard

Camp-Let Passion har integrerade mörkläggningsgardiner i förtältet som standard. De ger dig ett svalt inomhusklimat under dagen och gör att din nattsömn inte störs av månsken, lampor eller tidig morgonsol.

Camp-Let North – För dig som vill uppleva den ultimata friheten  

Söker du friheten att spontant kunna åka vidare på nya äventyr? Camp-Let North är det optimala valet om du vill uppleva naturen i första klass. Integrerade stänger gör att du i några få enkla steg kan fälla upp och ner Camp-Let North.

Plats för hela familjen

I Camp-Let North får hela familjen plats. Det rymliga vardagsrummet och ventilerade sovalkover med sängplatser till 4 personer ger dig en semesterbonad på hela 18 kvadratmeter.

Camp-Let Tältvagn i lager

Vi kunde tyvärr inte hitta några husbilar som motsvarar dina val. Prova att ändra dina inställningar.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring camping- och friluftslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Skicka meddelande


Paulina Skoog

Säljare

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00