Carthago Husbilar

Carthago husbilar ger en lyxig och bekväm reseupplevelse, oavsett var resan går. De erbjuder både plåtis, halvintegrerade och helintegrerade modeller i premiumkvalitet som ger dig maximal komfort och säkerhet på vägen.

Högsta kvalitet i varje detalj

Carthago är kända för sitt innovativa tänkande och blick för detaljer, vilket tillsammans med ett konsekvent fokus på att skapa praktisk nytta resulterar i en högkvalitativ produkt. De använder material och hopsättningstekniker som liknar flygteknik, varje Carthago-husbil är unik och har en speciell karaktär. Carthago använder en sandwich-konstruktion tillsammans med aluminiumreglar i tillverkningen av sina husbilar, vilket ger en hög stabilitet och en effektiv isolering av både ljud, värme och kyla. Dessutom har deras husbilar dubbelgolv, vilket ger utmärkt lastutrymme och extra värmeisolering.

Maximal körupplevelse

Den stora vindrutan i deras helintegrerade serier skapar en maximal körupplevelse med fantastisk utsikt och känsla av rymd. Få husbilsmärken kan mäta sig med sikten du har från förarstolen i en Carthago. Den ger dig trygghet och kontroll

Premiumalternativet för två

Ett tillskott i modellprogrammet är deras exklusiva liner-for-two som utmanar våra uppfattning om hur en planlösning på bästa sätt anpassas efter parets behov. Liner-for-two överraskar med samma rymlighet som oftast upplevs i husvagnar, med en stor rundsitsgrupp bak och ett stort kök med bra avställningsytor. Den måste ses och upplevas.

Carthagos slogan ”Das Reisemobil” står för den ultimata reseupplevelsen.

Carthago husbilar i lager

Vi kunde tyvärr inte hitta några husbilar som motsvarar dina val. Prova att ändra dina inställningar.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring husbils- eller husvagnslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Kit Larning

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00