Campwerk Taktält och Tältvagn

Upptäck världen på ett roligt och enkelt sätt med Campwerks innovativa taktält och tältvagnar. Genom en enkel uppsättning av tältet möts du av ett rymligt utrymme och en bekväm säng med bästa komfort. Tältet går att anpassa efter dina behov för att ge dig den bästa campingupplevelsen. Smart camping med maximal rörlighet.

Campwerk tältvagn – Kompakt, Bekvämt & Flexibelt  

Tältvagnar från Campwerk är det ultimata valet för kompakt och bekväm camping. När de är ihopfällda tar de väldigt lite plats, men förvandlas snabbt till ett rymligt och bekvämt boende med en riktig komfortsäng.

Ett släp för fler ändamål

Efter semestern kan tältplattformen tas bort och släpet användas för vardagliga ändamål. Det perfekta resesällskapet för alla typer av fordon – små, elektriska eller terränggående.

Ta med sängen

Ha alltid en säng nära till hands med Campwerks praktiska taktält. Det är enkelt att montera och skapar en bekväm sovplats på biltaket på bara några minuter. När semestern är över kan taktältet smidigt demonteras och förvaras.

Taktält för alla fordon

Campwerk erbjuder taktält för alla fordonstyper, från små bilar till terrängfordon. Upplev friheten med ett flexibelt och bekvämt boende på ditt äventyr!

Campwerk tältvagn i lager

Vi kunde tyvärr inte hitta några husbilar som motsvarar dina val. Prova att ändra dina inställningar.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring camping- och friluftslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00