Roller Team Husbilar

Roller Team är en av de ledande aktörerna inom husbilar i Europa, särskilt i Italien. De ingår även i stora Trigano-gruppen. Märket är känt för sin pionjärsanda och innovativa lösningar och tillsammans med sitt systermärke CI är det en perfekt instegsmodell för nya campingentusiaster. 

Upptäck RollerTeam husbilar 

Kronos-serien har fyra fullutrustade modeller. Varje modell är gjord med italiensk kvalitet och innehåller många bekvämligheter och finesser trots det pressade priset. Kampanjfordonet Kronos från Roller Team finns endast som halvintegrerad med taksäng och tillverkas på Ford-chassi. Hela familjen får plats när ni semestrar med Roller Team. Ni behöver inte heller fundera kring att uppgradera körkortet. Alla Kronos-modeller går att köra med ett vanligt B-körkort för personbil.

Roller Team skapar unik stil och atmosfär i varje husbil 

Roller Team representerar den unika personligheten i italiensk design genom noggrant utvalda material och detaljer. Varje husbil är skapad för att erbjuda en njutningsfull atmosfär under resan. Upplev elegans och stil med Kronos, som med sina mörka detaljer skapar en fräck och behaglig innemiljö med en touch av unik italiensk stil. 

Roller Team husbilar i lager

Vi kunde tyvärr inte hitta några husbilar som motsvarar dina val. Prova att ändra dina inställningar.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring husbils- eller husvagnslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Victor Svensson

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00