Dreamer Plåtisar

Franska Dreamer har ett brett utbud av plåtisar som passar alla behov, åldrar och aktiviteter. De är smart utformade och har moderna modellalternativ så som Pop-Up tak vilket öppnar upp möjligheter att ha med fler familjemedlemmar på resan. 

Upptäck din drömresa med Dreamers husbilar 

Dreamers plåtisar är det ultimata valet för resor av alla slag, vare sig du är sugen på att utforska vackra, snöiga landskap i norr eller njuta av soliga stränder i söder. Med en Dreamer behöver du inte oroa dig för utrustningen – allt du behöver för att avnjuta en bekväm och säker resa finns där.

Brett utbud av plåtisar  

Dreamer kommer i två olika serier; Fun och Select. Beroende på modellval går de att få på Ford, Peugeot och Fiat-chassi. Båda serierna erbjuder stilrena och komfortabla modeller för alla behov och sällskap. Dreamer lägger allt sitt fokus på att optimera upplevelsen med plåtis och i deras sortiment finner vi därför ingen alkov, halvintegrerad eller helintegrerad.

Modern komfort till förmånliga priser 

Dreamer vidareutvecklar årligen interiören i sina husbilar för att erbjuda moderna och bekväma funktioner. Med stöd från Rapido-koncernen finns det stor expertis tillgänglig för att utveckla kostnadseffektiva lösningar för att göra plåtisarna ännu bättre. 

Res tryggt och bekvämt året om 

För maximal njutning under alla säsonger är Dreamer utrustade med XPH-isolering. Den består av ett polyester- och polyuretankomplex och kompletteras med ett 25 mm tjockt Styrofoam-golv. Tillsammans skapar dessa komponenter ett optimalt inomhusklimat och förhindrar värmebryggor, så att du kan njuta i alla väder.  

Dreamer husbilar i lager

Vi kunde tyvärr inte hitta några husbilar som motsvarar dina val. Prova att ändra dina inställningar.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring husbils- eller husvagnslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Kit Larning

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00