CI Husbilar

Med över 35 års erfarenhet inom branschen är CI den ledande husbilstillverkaren i Italien och ett väletablerat varumärke på den europeiska marknaden. De ingår även i stora Trigano-gruppen. CI är välkända för sin höga pålitlighet och utmärkta kundservice och deras husbilar anses vara det självklara valet för många nya campingentusiaster. CI är ofta den perfekta instegshusbilen.

Generösa standardfunktioner hos CI-husbilar 

CI husbilar är kända för att ha värdefull utrustning och smarta finesser inkluderat i deras standardutrustning. Som köpare kan du alltid känna dig trygg i att din CI är välutrustad med allt som behövs för en bekväm resa. De är också utrustade med Winter Pack, inklusive isolering, uppvärmning och skydd mot kyla, vilket gör att du kan förlänga din semestersäsong. Chassi går att få på Fiat och Ford.

Olika planlösningar för olika behov

CI finns i både alkov, halvintegrerad och helintegrerad modell. Oavsett vilken modell som passar dig kan du vara säker på att få mycket värde för pengarna.

Omfattande service över hela Europa

CI:s omfattande servicenätverk omfattar över 200 försäljnings- och servicecenter i Europa, inklusive reservdelslager i Sverige. Välutbildad och flerspråkig personal är redo att snabbt hjälpa till med frågor och problem.

CI husbilar i lager

Vi kunde tyvärr inte hitta några husbilar som motsvarar dina val. Prova att ändra dina inställningar.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring husbils- eller husvagnslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Victor Svensson

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00