Förtält till din husvagn eller husbil

Ett förtält vidgar din campingupplevelse, oavsett om du är säsongscampare eller resecampare – eller har husvagn eller husbil. Här kan du spendera många fina stunder med hela familjen. Hos oss hittar du kvalitetsförtält från Isabella, Ventura och Dometic Kampa.

A-mått förtält

A-mått förtält är kända för sin stabilitet och hållbarhet. De passar perfekt för campare som planerar att stanna på samma plats under en längre tid. Genom att använda stativ för uppbyggnaden får du en stadig struktur som kan motstå olika väderförhållanden. Valet av stativ kan anpassas efter önskad styrka och vikt, vilket ger flexibilitet och anpassningsbarhet för olika campingbehov.

Passar till:

Lufttält (uppblåsbara förtält)

Upplåsbara förtält har blivit väldigt populära den senaste tiden – och det är av goda anledningar. Många har upptäckt fördelarna: De tar liten plats och blåses upp eller ner snabbare än du hinner säga husvagnssemester (nåja, nästan).

Passar till:

Begagnade förtält

I samband med köp av en begagnad husvagn medföljer i flera fall även ett begagnat förtält. Det kan ni enkelt se på husvagnens utrustningslista. Förtältets skick matchar i de flesta fall husvagnens, men vi uppmanar er som kund att kontrollera tältet själva efter leverans.

Vi har ett fåtal begagnade förtält hemma i lager som inte tillhör någon saluvagn. Är du intresserad av att köpa ett begagnat förtält får du gärna höra av dig, så ser vi om vi har något hemma som passar till just din husvagn.

Kontakta oss om förtält

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring husbils- eller husvagnslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta oss

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Peter Landin

Ansvarig Butik & Reservdelar Bodel

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00