Knaus husbilar

Upptäck friheten med Knaus Husbilar – det självklara valet för dig som söker ett brett sortiment av husbilar. Knaus utbud innefattar allt från den smidiga plåtisen Box Star till den rymliga helintegrerade Sun I. Hos Knaus står kvalitet, design och innovation i fokus.

Mångsidighet och kvalitet för alla behov i Knaus husbilar

Med ett brett sortiment modeller är Knaus husbilar det uppenbara valet för dig som söker mångsidighet. Från den smidiga Campingbilen Box Star till den rymliga och fullintegrerade Sun I, har Knaus en husbil för varje behov. Kvalitet, design, innovation och frihet är kännetecken för Knaus produkter.

Bekymmersfritt resande med trevlig hemkänsla

Upplev en ny dimension av klass och avkoppling, där smarta funktionella lösningar och vacker design ger en hemtrevlig känsla. Bekymmersfritt resande och säker ankomst ligger i fokus, där husbilarna är utrustade med högsta säkerhetsstandard och maximal komfort för att ge den bästa upplevelsen på resan.

Lätt och funktionell med innovativ design

Knaus fokuserar på lättviktskonstruktion för att maximera prestanda och innovation. Alla husbilar har gjorts upp till 60 kg lättare och funktionaliteten har ökat genom nya material och smarta konstruktioner.

Värme och ventilation i toppklass – perfekt för vinterutflykter

Tack vare sin sandwichkonstruktion, dubbelgolv och ALDE vattenburen värme med optimerade varmluftskanaler kan Knaus husbilar garantera pålitlig prestanda även under tuffa vinterförhållanden. Husbilarna har högklassigt integrerat möblemang och bakre ventilation, vilket ger en bekväm och trivsam miljö efter dina vinteräventyr.

Knaus husbilar i lager

Vi kunde tyvärr inte hitta några husbilar som motsvarar dina val. Prova att ändra dina inställningar.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring husbils- eller husvagnslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Jesper Norvant

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00