Rapido Husbilar

Upptäck Rapido – Högkvalitativa husbilar med ett unikt designarv. Familjeföretaget grundades 1948 och drivs nu av tredje generationen. Husbilarnas inredning har ett unikt uttryck och präglas av ett fantastiskt snickerihantverk. I alla nya modeller har du själv möjlighet att välja mellan ljus och mörk inredning. 

Från en möbelsnickares passion till en tredje generationens familjeföretag 

Rapido grundades 1948 av den franska möbelsnickaren Constant Rousseau och har sedan dess utvecklat högkvalitativa husbilar. Sedan 2014 har passionen för produkten tagit plats i den tredje generationen av familjen, där Nicolas Rousseau ansvarar för den kommersiella verksamheten. Med nästan 40 års erfarenhet har Rapido lyssnat på kundernas behov och levererat moderna husbilar med kreativa uttryck.

Genomtänkt design både invändigt och utvändigt 

Rapidos namn är inspirerat från det franska språkets ord för ’Snabb’. Rapido går att få både på Mercedes- och Fiat-chassi. Rapido husbilar går att få från liten till stor, deras sortiment erbjuder modeller i plåtisar, compact, halvintegrerade och helintegrerade med en stor variation av planlösningar för att möta behovet hos olika resetyper.

Rapido är ett husbilsmärke med öga för detaljer och känsla för vad som är viktigt på resan. De älskas av många husbilsresenärer, vilket är anledningen till att de fortsätter vara populära år efter år.

Rapido husbilar i lager

Vi kunde tyvärr inte hitta några husbilar som motsvarar dina val. Prova att ändra dina inställningar.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring husbils- eller husvagnslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Kit Larning

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00