Skapa en framtid hos oss

Hos oss får du möjligheten att utveckla dina färdigheter och vara en del av en arbetsplats där god service värderas högt. Vi är fast beslutna att vara en förebild inom branschen och tror att utvecklingsvilja, trovärdighet och engagemang är nyckeln till långsiktig framgång.

Låter det spännande? Vi söker förstärkning kontinuerligt. Skicka in en intresseanmälan och berätta lite kort om dig själv och dina erfarenheter så hör vi av oss när rätt möjlighet dyker upp.

Hör av dig till oss

Just nu har vi inga lediga tjänster

Kontakta oss

Möt våra fantastiska medarbetare

“Det roligaste jag vet är att hjälpa kunder och hitta lösningar som verkligen fungerar. Till mig kommer allt mellan himmel och jord. Vissa samtal är mer utmanande än andra och det är en extra härlig känsla att göra en orolig kund nöjd. Bra service är väldigt viktigt här. Jag hade en del kunskaper om fordonsbranschen innan jag började, samtidigt är detta inget man lär sig på en förmiddag. Jag har jobbat här i över 15 år och lär mig fortfarande nya saker. När jag och mina kollegor samarbetar löser vi det mesta.”

Tobbe
Kundmottagare

“Det är så himla personligt och familjärt. Man får så fin kontakt med kollegor och med alla kunder. För mig är det inte mycket som kan slå just det. Jag minns att jag tog studenten på fredagen den 10 juni 1988 och började jobba här på måndagen. Sen har jag varit kvar. Jag arbetar med försäljning och beställningar av nya husbilar. Det är ett säsongsbetonat arbete och när våren kommer gäller det att var på hugget. Det tycker jag är kul!”

Kit
Säljare

“Jag blev erbjuden en tjänst i bilverkstaden direkt efter studenten, och trivs enormt bra. Jag felsöker och servar alla typer av fordon, och det är fantastiskt att få arbeta i en kreativ miljö med något jag brinner för. Vi är ett glatt gäng i alla åldrar, och vi uppskattar varandra. Det är fräckt att arbeta med större fordon. Under högsäsong är ingen dag den andra lik, ofta hjälps vi åt mellan verkstadsavdelningarna vilket gör arbetsuppgifterna mycket omväxlande.”

Hampus
Biltekniker

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Hör av dig till oss


Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00