Weinsberg husvagnar 

Upptäck Weinsberg – en kombination av enkelhet, smart design och attraktiva priser. Med fokus på smarta lösningar, kombinerar Weinsberg erfarenhet och passion från sina medarbetare för att skapa prisvärda husvagnar för fantastiska campingupplevelser. 

CaraOne: Mångsidig familjehusvagn med 11 unika planlösningar 

Oavsett om man är ett par, en ensamcampare eller en familj, så finns det bland de 11 olika planlösningarna av Weinsberg CaraOne en passande lösning för att uppfylla just dina semesterdrömmar. Genomtänkta funktioner, flexibla användningsområden och gott om förvaringsutrymme gör det möjligt för varje campingpersonlighet att få ut det mesta av sin vistelse. De 11 planlösningarna erbjuder något för alla och delar en gemensam nämnare: en trivsam atmosfär och högkvalitativa detaljer, till en rimlig prislapp. 

Den första helt elektriska husvagnen: CaraCito.

CaraCito är en modern husvagn med sin helt elektriska utrustning och oslagbara prisvärdhet. CaraCito satsar på en stilren, ungdomlig interiördesign och är nerskalad till det allra viktigasteför den perfekta reseupplevelsen. De ofta tystare, mer miljövänliga och lättare än de flesta andra husvagnar. Vikten gör dem till bra semesteralternativ för resenärer med mindre dragfordon eller elbilar. 

Weinsberg husvagnar i lager

Vi kunde tyvärr inte hitta några husvagnar som motsvarar dina val. Prova att ändra dina inställningar.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring husbils- eller husvagnslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Paulina Skoog

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00