Adria Husbilar

Adria Prislista 2019

Frihet att utforska.

Vår kollektion för 2017 är bättre än någonsin eftersom vi har över 50 års erfarenhet. Adrias första husvagn, ”375”, rullade av produktionsbandet redan 1965, och på 1980-talet introducerades husbilen. Idag är vårt utbud av husvagnar, husbilar och ombyggda vans mer populärt än någonsin. Femtio års erfarenhet medför en mängd fördelar: Adrias erfarenhet inom design och planlösningar, vår passion och vårt åtagande att erbjuda bästa möjliga produkter. Alla Adria-fordon tillverkas på vår toppmoderna anläggning i hjärtat av Europa. Här kombineras vår skicklighet med branschens bästa leverantörer i produktionen av innovativt designade fordon med högsta kvalitet, hållbarhet och tillförlitlighet. När du är på äventyr är det viktigt att känna trygghet. Vi erbjuder produktgarantier som är ledande i sin klass, ett nätverk på över 400 professionella återförsäljare, samt en effektiv reservdelstjänst och kundtjänst. Upptäck mer i vårt onlinemagasin, Inspirations, på www.adria.se

Njut av dina äventyr.

 

1. PASSION OCH ERFARENHET.
Adria har designat och tillverkat fritidsfordon i över femtio år. Denna erfarenhet tillsammans med sina medarbetares passions och yrkesskicklighet spelar en stor roll i utvecklgen av just din nästa husbil eller husvagn.

2. PRISBELÖNTA PRODUKTER.
Adria erbjuder produkter inom alla typer av husbilar, husvagnar och ombyggda vans, samt ett stort urval planlösningar. Adria-produkter fortsätter dessutom att vinna oberoende utmärkelser för design, innovation, kvalitet och mervärde.

3. INTELLIGENT DESIGN.
På Adria tillämpar vi intelligent design, som optimerar användningen av teknologi, de bästa tillverkningsmetoderna och materialen. Innovativt formgivna fordon med modern inredning, samt unika Adria-lösningar som smarta kök och ergonomiska badrum av hotellstandard.

4. TOPPMODERN PRODUKTIONSANLÄGGNING.
Adria har branschens mest avancerade produktionsanläggning, certifierad mot kvalitets och miljöstandarderna ISO 9001 och 14001. Här tillämpas tekniker och processer av världsklass; kvalitet inkluderas i både design och produktion.

5. KVALITET, TILLFÖRLITLIGHET OCH HÅLLBARHET.
Adrias fordon har ett gott rykte vad gäller kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet med hjälp av beprövade produktionstekniker. Vi tillverkar de flesta av våra möbler själva och kvalitetskontrollerar tillverkningen av våra fordon under hela processen.

6. TRYGGHET.
Adrias produkter levereras med en garanti som är bäst i sin klass. Vårt nätverk på över 400 professionella Adria-återförsäljare, både inom och utom Europas gränser, stöds av en reservdelstjänst och kundtjänst i världsklass.

 

Tidsresor.
Från den allra första 375-husvagnen år 1965 samt de första husbilarna Adriatik 420 och 450 år 1982 har Adria inspirerat generationer av semesterfirare till att njuta av den frihet som bara en semester ute på vägarna kan erbjuda. Du kan vara trygg i förvissningen om att varje Adria-fordon erbjuder komfort, tillförlitlighet och lättanvändbarhet som inget annat varumärke kan matcha. Detta är resultatet av vår erfarenhet och passion – vi kallar det för inspiration.

 

Detaljer gör skillnad.
Vid designen av fritidsfordon är detaljerna avgörande och varje centimeter räknas. Vetenskapen bakom planlösning och konstruktion tar årtionden att be - mästra. På Adria tillämpar vi denna erfarenhet på alla våra fordon. Adria erbjuder unika innovativa lösningar såsom Smart Kitchen, Ergo Badrum med hotellstandard, ett brett urval bäddlösningar, optimerad och flexibel förvaring, samt unika panoramafönster. Detaljerna är avgörande, från den moderna inredning - en till placeringen av värmekällor – alla Adrias fordon är “designade för bekvämt boende”.

 

Konstruktion. (7 års täthetsgaranti)
Adria-fordon med “Comprex”-konstruktion levereras nu med 7 års fuktgaranti, vilket speglar den unika konstruktionens överlägsna egenskaper. Adrias “Comprex”-konstruktion kombinerar vridstyrkan hos trä, tåligheten hos polyuretan och polyesterns fuktspärrande egenskaper. Karossens struktur är starkare och stadigare för optimal praktisk prestanda och har bättre isolering.

 • KOMPOSIT VÄGGKONSTRUKTION
 • POLURETAN ISOLERING
 • EPS STYROFOAM
 • EXTERIÖR POLYESTERFODER
 • XPS STYROFOAM ISOLERINGSSKUM
 • FÖRSTÄRKTA TRÄPROFILER

Alla Adria-fordon är byggda enligt “Thermobuild”-standard, vilket optimerar användningen av isoleringsmaterial, värmedesignen samt Adria Air Flow System. Detta innebär att samtliga Adriafordon är lämpliga att användas året runt. Uppvärmd spillvattentank och golvvärme är standard på alla husbilar från Adria.

Adrias fordon har designats för komfort, med sofistikerad luftflödeshantering, god ventilation, fönster med integrerat solskydd/toning, samt möjlighet att installera luftkonditionering. *vissa funktioner finns inte på alla modeller

 

Värme.
På Adria optimerar vi samtliga fordons värmeeffektivitet med hjälp av exakt ingenjörskonst och test i köldkammare. Denna strategi, i kombination med Adrias ”Comprex”-konstruktion samt bästa tillgängliga isolering, möjliggör eliminering av värmebryggor och skapar en effektiv och bekväm boendemiljö, året runt. Våra fordon erbjuder ett urval värmesystem, som alla är både effektiva och kraftfulla och har olika fördelar. Adrias husbilsmodeller “Axess” respektive “Plus” finns tillgängliga med värmesystemet Truma. Ett populärt, lättanvänt alternativ, som innebär att varmluft distribueras via strategiskt placerade rör. Elektrisk golvvärme är standard. Våra ”Supreme”-modeller är försedda med Alde värmesystem och vattenburen golvvärme. Det finns möjlighet att välja Alde värmeväxlare, där du med hjälp av Alde Smart Control (tillval på vissa Suprememodeller) kan styra värmen från din Smart Phone.
Produktfamiljer

  Finansiering

  Vi finansierar ert köp genom:
  Finansiering

  Bengt i Örkelljunga

  Besöksadress:
  Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

  Postadress:
  Box 64, 286 21 Örkelljunga

  Tel. 0435-555 00
  Fax 0435-544 70
  info@bengtiorkelljunga.se

  Bengt i Örkelljunga

  HRF Återförsäljare