Rädda semestern

Gör verklighet av husbilsdrömmen. I en exklusiv sommarkampanj får du just nu 3.95% i ränta vid köp av en ny husbil från Knaus, Weinsberg, CI eller Roller Team innan den 31 juli 2024.

Knaus husbilar

Upptäck friheten med Knaus husbilar – det självklara valet för dig som söker ett brett sortiment av husbilar. Knaus utbud innefattar allt från den smidiga plåtisen Box Star till den rymliga helintegrerade Sun I. Hos Knaus står kvalitet, design och innovation i fokus. Just nu 3.95% kampanjränta.

CI & Roller Team husbilar

CI är den ledande husbilstillverkaren i Italien och ett väletablerat varumärke på den europeiska marknaden. De ingår även i stora Trigano-gruppen, tillsammans med systermärket Roller Team. Dessa husbilar anses vara det självklara valet för många nya campingentusiaster och en perfekt instegshusbil. Just nu 3.95% kampanjränta.

3.95% Kampanjränta

Spara tusenlappar i denna gemensamma räntekampanj som möjliggörs av ett samarbete mellan oss, Wasa Kredit och vår fordonsimportör Bergholm – till fördel för dig som kund!

Räntekampanjen gäller för dig som köper en ny husbil av märkena Knaus, Weinsberg, CI eller Roller Team innan den 31 juli och lånefinansierar köpet via oss hos Wasa Kredit.

Vi hjälper dig

Vi förstår att det kan finnas många frågor kring husbils- eller husvagnslivet. Om du behöver hjälp någonstans längs vägen, eller har frågor om våra produkter och tjänster, tveka inte att höra av dig.

Kontakta mig

Hör av dig till oss!


Christina Ohlzon

Ägare

0435-555 00

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Frågor kring ställplatsen?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

0435-555 00

Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Victor Svensson

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00