Nya husvagnar

Broschyr Knaus 2019

Prislista Knaus 2019

Broschyr Weinsberg 2019

Prislista Weinsberg 2019

 

KNAUS - UPPLEV FRIHET

Knaus har med sina 50 år en gedigen erfarenhet av husvagnstillverkning. Med de tre främsta modellserierna Sport, Südwind och Südwind Exclusive har Knaus ett fast grepp om marknaden där Südwind är en av Europas mest populära modeller. MEd innovativt nytänkande tilltalar Knaus en bred målgrupp med det variationsrika programmet. Knaus har över 1000 anställda medarbetare fördelade på tre moderna anläggningar i Sydtyskland och Ungern. 

Knaus ohejdade passion förverkligar Era oförglömliga semesteruppleverlser sedan 1960. Med erfarenhet och modet att gå nya vägar förenar Knaus invant med nytt. Vid produktioner använder Knaus sig av hantverkskonst från nedre Bayern och när det gäller utveckling av nya fordon väljs det senaste inom konstruktions- och tillverkningsteknik. 

 

WEINSBERG - we are family

Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smart och gör skäl för detsamma. Med inriktning på en yngre målgrupp tillverkar man kompletta semestervagnar till mycket attraktiva priser. Enkla men smarta koncept. Weinsbergs modellserie kallas CaraOne och finns från 400 till 750 i längd. Med CaraOne får man helt klart för sig att camping är och ska vara kul!

Finansiering

Vi finansierar ert köp genom:
Finansiering

Nyheter/Aktuellt

Bengt i Örkelljunga

Besöksadress:
Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

Postadress:
Box 64, 286 21 Örkelljunga

Tel. 0435-555 00
Fax 0435-544 70
info@bengtiorkelljunga.se

Bengt i Örkelljunga

HRF Återförsäljare