Husvagn | Köp en husvagn från Bengt i Örkelljunga

Husvagn

Knaus husvagn 2022

Knaus Broschyr 2022

Knaus Teknisk 2022

weinsberg husvagn

Weinsberg Broschyr 2022

weinsberg husvagn

Weinsberg Teknisk 2022

Tabbert husvagn

Tabbert Broschyr 2022

Tabbert husvagn

Tabbert Teknisk 2022

T@B katalog

T@B katalog 2022

T@B katalog

T@B Teknisk 2022

Husbilsföretaget utmed E4an expanderar igen

Bengt i Örkelljunga passeras av tusentals människor varje vecka där det ligger utmed E4an och väg 24 vid gränsen till Småland. Brukar du köra förbi har du kanske sett de nya lokaler som poppat upp på höjden bakom företaget. ”Vår anläggning har vuxit från 8 000 kvadratmeter till 12 000 kvadratmeter”, säger Bengt-Åke Bengtsson, VD för Bengt i Örkelljunga.

”Det är den största satsningen vi har gjort sedan vi invigde lokalerna invid E4an för sexton år sedan. Vi öppnar snart en helt ny husvagns- och tältavdelning som komplement till vår befintliga husbilsverksamhet. Det känns både nostalgiskt och framåtblickande. Vi har sålt många husvagnar genom åren men fokus har sedan 2009 varit husbilar. Nu är husvagnarna tillbaka igen. Till dessa kommer vi givetvis sälja förtält och har planer på att ha flera olika förtält uppsatta i utställnings-hallen. Avdelningen kommer också erbjuda nya spännande semesterlösningar som är relativt okända i Sverige men som blivit stora i Europa. Bland annat taktält att fästa ovanpå bilen och tältvagnar som passar utmärkt till elbilar med mindre dragvikt. En annan nyhet är insatsmoduler till skåpbilar för de som känner sig inspirerade av vanlife-trenden.”

Se mer om våra tält här...


KNAUS - UPPLEV FRIHET

I över 50 år har Knaus skapat oförglömliga semesterögonblick, tack vare erfarenhet, hantverkskunnande och gränslös passion. Med innovativt nytänkande tilltalar Knaus en bred målgrupp med det variationsrika programmet.

Knaus har gedigen erfarenhet av husvagnstillverkning. Med de tre främsta modellserierna Sport, Südwind och Südwind Exclusive har Knaus ett fast grepp om marknaden där Südwind är en av Europas mest populära modeller. Knaus har över 1000 anställda medarbetare fördelade på tre moderna anläggningar i Sydtyskland och Ungern. 

Konstruktionen och utrustningen hos SÜDWIND SCANDINAVIAN SELECTION har anpassats speciellt till det nordeuropeiska klimatet. Med en rad highlights som standard, sin exklusiva design och fem genomtänkta planlösningar erbjuder den förstklassig trivsel och komfort – oavsett vart och när nästa resa går.WEINSBERG – Gör din semester speciell

Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smart och gör skäl för detsamma. Med inriktning på en yngre målgrupp tillverkar man moderna husbilar och kompletta semestervagnar till mycket attraktiva priser. Enkla men smarta koncept.

Weinsbergs CaraOne finns i längder från 390 till 750. CaraOne är robust och smart, med upp till 8 sovplatser finns det gott om utrymme för hela familjen. Med CaraOne får man helt klart för sig att camping är och ska vara kul! För modellåret 2021 presenterar vi stolt nya CaraCito, den första hela elektriska husvagnen!

Läs mer om CaraCito - Den första helt elektriska husvagnen 

Genomgående annorlunda, genomgående modern och helt elektrisk. Sådan är nya CaraCito! Både husvagnens utrustning och AC går på elektricitet. Den moderna interiören har allt du behöver för din reseupplevelse. Det gör CaraCito till en attraktiv resekamrat med hög komfort för den medvetna camparen.

Välutrustad från: 188 100:-

 


 

Tabbert

 

TABBERT- Kompromisslös kvalitet

Tradition, krav och kvalitet är av högsta prioritet för denna tyska husvagnstillverkare. Tabbert kommer med 5 modellserier Cellini, Puccini, Vivaldi, Rossini- Finest Edition och DaVinci. 

Med mer än 50 års erfarenhet sätter Tabbert standard bland premiumhusvagnar med absolut högsta krav på material, form och funktion.

Experter arbetar ständigt med utvecklingen och kombinerar sofistikerad fulländning med funktion och design. Tabbert husvagnar är som sina kunder: distingerade och krävande.


 

T@B

T@B- Attraktiv och okomplicerad

Det här är något för dig som älskar purism. Är du en riktig äventyrare som gärna reser omkring i främmande områden då är T@B helt rätt för dig! Finns i tre olika utförande. 320 OFF ROAD, 320 RS och 400 TD.

Denna färgstarka husvagnstillverkare har fokuserat på mindre husvagnsmodeller med en mycket tydlig gemensam nämnare- CHARM. Det här är lätthanterliga, tuffa, praktiska och mycket välbyggda vagnar i uppseendeväckande former och färger, svåra att motstå. Den senaste nykomlingen "white" med carbondesign och aluminiumfälgar har allt man kan begära en husvagn- men mindre format. 


Har livet tagit en ny vändning och det blivit dags att sälja din husbil eller husvagn? Då kan vi hjälpa dig. Hör av dig till oss – så resonerar vi tillsammans kring bästa vägen framåt. 

Läs mer här...

Finansiering

Vi finansierar ert köp genom:
Finansiering

Nyheter/Aktuellt

2022-11-29 14:00

Bengt i Örkelljunga

Besöksadress:
Skåneporten 2, 286 38 Örkelljunga

Postadress:
Box 64, 286 21 Örkelljunga

Tel. 0435-555 00
Fax 0435-544 70
info@bengtiorkelljunga.se

Bengt i Örkelljunga

HRF Återförsäljare