|

Bergholm arrangerar egen mässa på Elmia: Smaka på Camping

Den 14–17 oktober kommer ett 100-tal husbilar, husvagnar och campervans att fylla mässhall A på Elmia i Jönköping. Det är husbils- och husvagnsimportören Bergholm som arrangerar mässan Smaka på Camping, som visar upp 2022 års nyheter. Mat, dryck och musik förgyller upplevelsen och ger en smak av det goda campinglivet.

När Elmia Husvagn Husbil ställdes in för andra året i rad beslutade husbils- och husvagnsimportören Bergholm att hålla en egen mässa.

– Suget efter fritidsfordon är större än någonsin och de svenska camparna längtar efter att få se nyheterna för 2022. Vi kommer att visa upp ett 100-tal fritidsfordon från våra varumärken Knaus, Weinsberg, Tabbert, Morelo, T@B, CI och Roller Team, berättar Lars Bergholm, vd på Bergholm Försäljning AB.

Vid sidan om ett 100-tal husbilar, husvagnar och campervans kommer medutställare finnas på plats för ett brett utbud inom camping. Bland annat kommer tält från Inaca och tillbehör från Wigo att visas.

– Många är nyfikna på camping, inte minst efter två sommarsäsonger som präglats av svemester. Vissa har smakat på konceptet genom att hyra ett fordon men ännu inte köpt en husbil eller husvagn. Nu vill vi ge dem möjligheten att få en överblick av det utbud som finns idag och provsmaka campinglivet med oss, säger Lars Bergholm.

Mat och dryck förgyller upplevelsen

Som namnet antyder behöver besökarna inte gå hungriga från mässan. Smakmenyer som speglar de länder Bergholms varumärken kommer från, Tyskland, Italien, Spanien och Sverige, kommer att erbjudas. På programmet står även musikunderhållning.

Under fredag och lördag kväll planeras en dinner show i Lobby Nord till vilken besökare kan förboka biljetter. På området utanför Hall A erbjuds campingplatser för de som vill stanna över natten.

– Vi vill skapa en härlig upplevelse för alla kunder som vi vet har längtat efter en mötesplats och för alla nya campare som är sugna på mer, säger Lars Bergholm.

Mässan följer gällande regler och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och självklart görs anpassningar vid behov om rekommendationerna skulle uppdateras.

Var: Elmia Hall A, Jönköping

När: 14–17 oktober

Boende: mässcamping på Elmia

Priser

Dinner Show: 495 kr (3 rätters middag med underhållning, begränsat antal platser)

Mat-häfte: 195 kr (4 smakportioner, tapas)

Entré: fri (30 kr i bokningsavgift)

Ställplats på campingen: 150 kr/dygn

Biljettsläpp sker inom kort på tickster.com, håll utkik efter ytterligare information i Bergholms kanaler.

Bild från Bergholms monter på Elmia Husvagn Husbil 2019.

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00