|

Elmia 2019

Missa inte årets största husvagns- & husbilsmässa 11-15 september!
Nu är det snart dags för årets Husvagn & Husbilsmässa. Självklart finns vi på plats och representerar alla våra nymärken: Adria, Carthago, Ci, Knaus, Rapido, Rollerteam, Weinsberg och i år även vårt nytillskott Morelo.  Låt dig inspireras av alla nyheter för nästkommande säsong. Det blir även föreläsningar, dans, oktoberfest och biokvällar.

Ni hittar oss i följande montrar:

Adria: B04:40, B04:50 och B06:40

Knaus, Weinsberg, CI, Morelo och Rollerteam: D01:30 och D01:42

Rapido: D01:42

Carthago: A01:31

Besök Elmias hemsida för mer info >> 

Alla våra nymärken:

MORELO – I VÅRT SORTIMENT SEDAN 2019

Upplev lyx när den är som allra bäst. Utsökt teknik, bästa kvalitet och elegant design, genomtänkta funktioner i kombination med lyxig komfort, imponerande rymlighet och perfektion in i minsta detalj.

ADRIA – I VÅRT SORTIMENT SEDAN 2010

Adria har designat och tillverkat fritidsfordon i över 50 år. Denna erfarenhet, liksom arbetsstyrkans passion och skicklighet spelar en stor roll i formgivningen och tillverkningen av ditt nästa fordon.

CARTHAGO – I VÅRT SORTIMENT SEDAN 2005

Oavsett vilken Carthago-modell du väljer får du samma förnämliga karosskonstruktion, samma tillförlitliga teknik och samma förstklassiga snickerier som i våra exklusiva liner de luxe-modeller.

CI – I VÅRT SORTIMENT SEDAN 1997

Ci fordon står för pålitlighet, säkerhet och hållbarhet. De möter alla internationella standarder och genomgår kvalitetskontroller och säkerhetstester vid varje steg i produktionskedjan.

KNAUS – I VÅRT SORTIMENT SEDAN 1988

Upplev en ny dimension av klass. Med exklusiv komfort, smarta funktionella lösningar och vacker design kommer du att känna dig som hemma i din nya Knaus husbil. Vad mer kan du önska dig på din färd?

RAPIDO – I VÅRT SORTIMENT SEDAN 2012

Rapido har alltid, alltsedan dess grundande, lagt samma omsorg på att utarbeta sina produkter. Strävan efter en oöverträffad kvalitetsnivå är och förblir det det primära målet för Rapido i dess dagliga verksamhet.

ROLLERTEAM – I VÅRT SORTIMENT SEDAN 1997

Roller Team återspeglar den italienska designens personlighet. Det skickliga valet av material och omsorgen om varje liten detalj för att uppleva de mest njutningsfulla atmosfärerna under resan.

WEINSBERG – I VÅRT SORTIMENT SEDAN 2017

Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smart och gör skäl för detsamma. Med inriktning på en yngre målgrupp tillverkar man kompletta semestervagnar till mycket attraktiva priser. 

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00