|

Smygpremiär Morelo 26/5

Längtan är äntligen över! Redan nu på söndag den 26/5 mellan klockan 12-16 kommer vi att ha smygpremiär för vårt nya märke – MORELO! Vi har tagit hem 3 stycken olika modeller som vi på söndag kommer ha en unik visning med – Palace, Loft Premium och Empire Liner. Även representanter från generalagenten Bergholm kommer att finnas på plats.

Hjärtligt välkomna! På söndag bjuder vi även på nygräddade våfflor.

MORELO – Upplev lyx när den är som allra bäst. Utsökt teknik, bästa kvalitet och elegant design, genomtänkta funktioner i kombination med lyxig komfort, imponerande rymlighet och perfektion in i minsta detalj

HUSBILAR I FÖRSTA KLASS

MORELO står för “husbilar av första klass” som hör till de bästa i världen. En MORELO står för reslust, excellent komfort och utmärkt kvalitet. En MORELO står för känslan att vara hemma var som helst i världen. Kort sagt – en MORELO är något helt speciellt – tillverkad i Tyskland. 

Denna filosofi har gjort Morelo til len av Europas mest framgångsrika tillverkare av premium-husbilar. Den familjära omgivningen, den upplevda individualiteten, målmedvetenhet samt långa erfarenhet ger Morelos märke styrka. 

Morelos har en unik framgångssaga som har gått i rasande fart. Första prototypen presenterades för första gången 2010, på Caravan Salon i Düsseldorf. Det måste man säga är smått otroligt!

  • Familjär  =  ärlig – jordnära – optimiskt
  • Förstklassig  =  tillförlitlig – autentisk – engagerad
  • Dynamisk  =  erfaren – motiverad – flitig

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00