|

Upplev Sverige med husbil och ha chansen att vinna 5.000:-

Hemester och staycation är två nya populära uttryck som man använder när man semestrar i sin ort eller närområde. Personligen föredrar jag ”svemester” – det betyder kort och gott, vi semestrar i Sverige. Svemester kommer att bli ett mer populärt alternativ och vanligare för oss svenskar. Varför flyga iväg 100-tals mil när Sverige har så mycket att erbjuda? Inte minst med tanke på klimatpåverkan.

Mitt namn är Alexander Svensson och arbetar som försäljningsansvarig på Bengt i Örkelljunga. Jag tillhör 3:e generationen i detta 54-åriga familjeföretag. Under mina 10 år på företaget har jag träffat 1000-tals kunder och blir lika förvånad varje gång kunder berättar att de inte upplevt Sverige. Hur kommer det egentligen sig? Varför har många aldrig besökt Österlen? Österlen är ett av Sveriges mest älskade resmål. Här erbjuds inte bara charmiga byar, god mat och historia, Österlen jämförs även med Frankrikes riviera. Kusten kantras av vackra sandstränder. 

I lilla Örkelljunga finns också mycket att uppleva. Hjälmsjön ligger bara ett stenkast från firman. Här erbjuds fantastiska promenadleder och vacker natur. Bara 1,5 mil söderut hittar ni Persköps ställpats. De blev utsedda till Sveriges vackraste ställplats 2017.

Klimatet och klimatpåverkan har varit ett hett ämne de senaste åren. 2018 gjorde Östfoldsforskning en undersökning på uppdrag av Norges CaravanBransjeforbund (NCB). Det visar tydligt att husbilssemester ger mindre klimatpåverkan än många andra alternativa semesterformer. [1]

Vad kan man då göra när man ”svemestrar”? Skåne har till exempel massvis att erbjuda. Är du intresserad av mat och dryck? Enligt New York Times är Skåne ett måste på nästa kulinariska resa. Eller är det kultur och historia som intresserar dig? Varför inte besöka Lunds katedral? Eller är du mer aktiv och vill låta benen jobba? Ta till exempel med barnbarnen och cykla dressin och upplev det skånska landskapet på ett helt nytt sätt!

I min hemort Helsingborg finns många fina camping- och ställplatser. Upplev pulsen i city och parkera husbilen ute i Norra Hamnen. Eller i lilla fiskebyn Domsten och ät en laxbaugette i lilla kiosken.

Hos oss på Bengt i Örkelljunga värdesätter vi servicen högt. Vi är idag över 50 anställda som finns på plats för att hjälpa er. Allt från att välja rätt husbil eller husvagn till service på bodel eller bildel. Vi har 4000 kvm utställningshall, cirka 200 husbilar och husvagnar i lager och 3000 kvm verkstad med fullservice – för både bodel och bildel. Vår bilverkstad är Fiat auktoriserad men servar alla märken, även personbilar. I vår skadeverkstad reparerar vi över 300 fordon varje år. 

Vi värderar trygghet högt, och det ska du som köpare också göra. Det är viktigt att du har någon som kan hjälpa dig när det behövs. Vi finns här för dig. Med vår gedigna historia och långa erfarenhet har vi det som krävs. Verkstaden är utrustad med modern teknik, med bland annat 15 stycken bil- och husbilslyftar. Vi har dessutom ett stort reservdelslager. Allt för att hålla så hög service som möjligt. 

Oavsett vad som händer i världen kommer vi svenskar fortsätta att resa och upptäcka nya platser. Det tillhör vår livsstil. Gör som jag och svemestra i sommar, och upplev Sverige!

Med svemester som tema startar vi från och med idag en ny tävling. Skicka in din bästa bild när du svemestrar med din husbil eller husvagn. Tipsa andra om ditt smultronställe eller bara visa hur vackert Sverige är. Förutom att det är trevligt har du chansen att vinna ett presentkort på 5.000 kr hos oss på Bengt i Örkelljunga. Presentkortet är giltigt till butik, verkstad eller vid köp av din nya husbil eller husvagn! Tävlingen avslutas den 31 augusti 2020.

Skicka er bild till victor@bengtiorkelljunga.se

[1] https://husvagnsbranschen.se/2019/05/03/husbil-battre-an-bade-charter-och-kryssning/

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00