|

Vi köper in eller förmedlar din husbil eller husvagn

Hur förbereder jag husbilen för fricamping? Vilka appar ska jag ladda ner inför resan? Och vad gör jag om kylskåpet krånglar? Fråga Bengt! Här hittar du enkla så-gör-du-tips och smarta guider som gör livet på vägarna lite bättre och mycket enklare.

Har livet tagit en ny vändning och det blivit dags att sälja din husbil eller husvagn? Då kan vi hjälpa dig. Hör av dig till oss – så resonerar vi tillsammans kring bästa vägen framåt. 

Vi förmedlar din husbil eller husvagn

Om du vill stå kvar som ägare för fordonet men önskar hjälp att sälja det, erbjuder vi förmedling. 

Du beskriver fordonet och så resonerar vi gemensamt kring det belopp som tillfaller dig efter genomförd försäljning. Därefter sätter vi ett välgenomtänkt, marknadsmässigt pris ut till marknaden. 

När fordonet ankommit till oss gör vi en noggrann kontroll av fordonet och dess utrustning så allting fungerar som det ska. Denna kontroll kostar 1,500kr. Om allt överensstämmer med din beskrivning fastslår vi det belopp som tillfaller dig efter att fordonet sålts. Du vet alltså redan från början hur mycket du får, oberoende av vad slutpriset blir till nästa köpare. Eventuella rabatter och överenskommelser vi gör med nästa köpare behöver du inte bekymra dig om. En trygg affär – utan dolda avgifter.

Vi hanterar ditt fordon på samma sätt som vi hanterar våra egna. Tvättar, städar, fotograferar, marknadsför, demonstrerar, säljer, erbjuder finansiering, tar emot inbyte, levererar och lämnar garantier. Vår stora anläggning intill E4:an kombinerat med annonsering på Blocket, Bytbil, Campagon och bengtiorkelljunga.se verkar tillsammans för att skapa intresse för ditt fordon. Våra kundmottagare och vår 3000 kvm stora verkstad tar hand om eventuella frågor och åtgärder efter försäljningen. Allt arbete – såväl under som efter försäljningen – överlåter du alltså till oss.

När fordonet sålts försvinner det från våra digitala markandsföringskanaler och förbereds för leverans. Strax efter att din husbil eller husvagn levererats och vi fått betalt av nästa köpare får du överenskommet belopp utbetalt till dig.

Vi köper in din husbil eller husvagn

Det enklaste för dig är att sälja direkt till oss. Du beskriver fordonet och får därtill ett bud på vad vi kan tänka oss köpa in husbilen eller husvagnen för. 

När vi kommit överens och fordonet ankommit till oss gör vi en kontroll av fordonet och dess utrustning så allting fungerar som det ska. Om allt överensstämmer med din beskrivning får du överenskommet belopp utbetalt till dig direkt. Smidigt, enkelt och snabbt.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Intresserad? 

Skriv ett mail och berätta om din husbil eller husvagn. För att få ett bra svar från oss direkt får du gärna inkludera följande information om ditt fordon:

  • Märke
  • Modell
  • Årsmodell
  • Miltal
  • Planlösning
  • Extrautrustning
  • Ungefärlig prisidé

Maila oss på: alexander@bengtiorkelljunga.se


Hela vår anläggning ryms på 45.000 kvm, varav vår inhägnade, asfalterade gårdsplan utgör en stor del. Denna kompletteras av två utställningshallar på totalt 4.000 kvm. I normalfallet har vi ca 150-200 fordon till försäljning hos oss. Flera av våra säljare har över 30 års erfarenhet av att sälja husbilar och husvagnar, och strävar efter att varje affär ska bli så bra som möjligt för alla.


Vår verkstad är en av de finaste i branschen och utgör ryggraden i vårt företag. Vår 3.000 kvm stora verkstad rymmer såväl bodels-, bildels, inbytes- samt skadeverkstäder, och hallar för städ och rekond. Våra mekaniker och verkstadsmedarbetare är noggranna och metodiska i sitt arbete. Det är inte en slump att vi lämnar generösa garantier när man köper husbil eller husvagn hos oss. 

Skicka meddelande


Försäljningen

0435-555 00

Nyhetsbrev


Skicka meddelande


Henrik Eberlund

Säljare

0435-555 00

Skicka meddelande


Alexander Svensson

Försäljningsansvarig

0435-555 00